X

Vacante Kos

Vacante Kos - tot ce ai nevoie sa stii

Vola.ro iti recomanda sa nu ratezi urmatoarele activitati:

Turul Insulei Kos

Transfer de la hotel cu ghid profesionist. Se porneste spre Asklepieion, pentru o vizita de aproximativ o ora (inclusa in pret), apoi vei merge spre pitoreasca asezare Zia (din Muntele Dikairos), unde te vei putea plimba si vei lua o pauza de cafea. Vei trece prin satele Pyli si Kardamena spre Kefalos. Pranzul se serveste intr-un restaurant pe plaja in Golful Kamari, dupa care intoarecerea la hotel se face prin Antimachia si Mastichari. Turul dureaza intre 5 si 7 ore.

Excursie la Kalymnos-Plati-Pserimos

Plecarea se face in jur de ora 09.30 din portul Kos, la bordul unui vapor din lemn (excursia pana la Kalymnos dureaza aproximativ 90 de minute). Vei ajunge in pitorescul oras din Kalymnos, Pothia, te vei plimba de-a lungul portului, vei vizita fabrica de bureti, unde vei vedea si o demonstratie legata de modul de fabricare al acestora. Te vei indrepta apoi cu acelasi vapor, spre plajele nisipoase din Plati pentru inot, iar la bord vei participa la un barbeque cu ouzo. Mai tarziu vei naviga naviga spre golful Pseriomos unde te poti relaxa, urmand sa ajungi inapoi in Kos in jur de ora 17.30.

Seara Greceasca

Se pleaca de la hotel la ora 18:30 cu autocarul spre pitorescul sat Zia. Ajungem in sat unde putem vedea si apusul soarelui. Cina se serveste intr-un restaurant cu vedere panoramica asupra imprejurimilor, unde se servesc mancaruri grecesti, vin de casa si suc de portocale (incluse in pret), muzica live, dansuri traditionale grecesti. Ne intoarcem la hotel in jurul orei 23:30.

Se incarca...
Alege limba: