X

Vacante Kefalonia

Vacante Kefalonia - tot ce ai nevoie sa stii

Vola.ro iti recomanda sa nu ratezi urmatoarele activitati:

Turul insulei Kefalonia

O sansa excelenta de a vedea insula intr-o singura zi. Viziteaza pestera Drogarati, iar apoi fa o excursie cu barca in jurul lacului subteran de Melissani. Exploreaza satul Fiskardo, mergi sa vezi ramasitele sfantului patron al insulei la Manastirea Sf. Gherasim si bucura-te de o degustare de vinuri locale la fabrica de vinuri Robola. Timp liber pentru masa de pranz in satul Agia Efimia.

Turul Insulei Ithaka

Se viziteaza frumoasa si linistita Ithaka, casa lui Odiseu (Ulise), eroul lui Homer din poemul epic Odiseea. Vei calatori cu ferry-boat-ul din Sami catre Piso Aetos, iar apoi cu autocarul catre orasul capitala Vathi, pentru a servi cafeaua de dimineata. Te vei indrepta apoi catre satul Stavros, pentru a vizita muzeul local si pentru a gusta din renumita delicatesa locala – Rovani. In final te vei indrepta catre pitorescul port Kioni pentru a servi masa de pranz si pentru a face o vizita prin magazinele de suveniruri.

Barbecue

Bucura-te de o zi lenesa pe o barca ce are fundul de sticla. Capitanul Makis si echipajul sau te vor ghida de la Argostoli de-a lungul coastei de vest a insulei, unde vei face o oprire pe "Insula Rabbit", inainte de a ajunge la plaja cu nisip rosu, numita Xi. Vei avea ocazia sa vezi delfinii pe parcursul croazierei spre plaja. Echipajul va pregati un pranz delicios, in timp ce te relaxezi pe plaja.

Se incarca...
Alege limba: