X

Vacante Insula Mahe

Vacante Insula Mahe - tot ce ai nevoie sa stii

Vola.ro iti recomanda sa nu ratezi urmatoarele activitati:

Daca te uiti pe harta lumii, la 1.600 km de Africa, in nordul insulei Madagascar, ai sa vezi un punct minuscul in Oceanul Indian. Acel "punct" e format din 115 insule, multe dintre ele nelocuite, cele mai mari avand dimensiunea unui oras european de marime medie, iar cele mai mici cat o piata din Bucuresti. Aici, pe aceste insule, exotismul este la el acasa.

Farmecul exotic

Seychelles este o tara insulara care se invecineaza cu Zanzibar la vest, Mauritius si Réunion la sud, Comore si Mayotte in sud-vest, iar Maldive la nord-est. Aceasta comoara a ramas multa vreme nedescoperita pana in 1971, cand s-a deschis Aeroportul International Seychelles, lucru care a transformat insula intr-un paradis turistic. Asta nu inseamna ca in Seychelles ai sa te calci pe picior cu mii de turisti sau ca insula nu si-a pastrat farmecul autentic. Cu toate ca Seychelles are dimensiuni mici si cea mai mica populatie dintre toate statele Africii, exista un coltisor de rai pentru toata lumea. Seychelles sta la loc de cinste, in topul destinatiilor preferate de turistii din lumea intreaga, reusind sa-si pastreze farmecul autentic, fara sa devina o destinatie aglomerata.

Nu trebuie sa-ti bati capul cu harti sau sa pui pe lista obiective turistice sofisticate precum muzee, biserici, ci doar sa te relaxezi si sa te bucuri de cea mai linsitita perioada din viata ta. In Seychelles timpul trece lin si placut, cu leneveala pe plaja, plimbari prin mijlocul naturii sau sporturi acvatice care te tin in forma. Seychelles este potrivita pentru boemi si romantici sau pentru calatori in cautarea inspiratiei. Si familiile cu copiii se pot bucura de un sejur relaxant in acest paradis tropical.

Recifele de corali

Arhipelagul este alcatuit din 42 insule granitice (alcatuite din piatra de granit ) si 73 insule coraligene (alcatuite din acumularea coloniilor de corali), dezvoltate pe un lant muntos submarin. Capitala insulei este Victoria, una dintre cele mai mici din lume, aflata pe insula Mahe. Cele mai mari insule sunt Mahé, cu 153 km², Praslin cu 40 km², Silhouette, cu 20 km² si La Digue  cu 15 km². Cat despre insulele coraligene ele sunt: Aldabra, inscrisa din 1982 in Patrimoniul Mondial Natural si Cultural UNESCO, Amirante, Farquhar, Desroches si Fregatte.

Sporturile acvatice

Exploreaza cele mai importante insule ale tarii, fa drumetii prin locuri pitoresti unde ai sa observi o flora si fauna unice si incerca toate sporturile acvatice care s-au inventat - scubadiving, snorkeling, windsurfing, calatorii pe mare cu barca, yachtul sau caiacul.

Peisaje spectaculoase, biodiversitate, clima perfecta, localnici ospitalieri si gastronomie exotica. Ce alte motive iti mai trebuie ca sa alegi Seychelles pentru o vacanta de vara?

Vacante Insula Mahe - Transfer Aeroport

Seychelles este deservit de Aeroportul International Seychelles (SEZ), aflat la 11 km de capitala Victoria, unde ajungi usor, cu taxiul sau cu autobuzul.

Din Bucuresti ai sa faci cel putin o escala, dar asta nu inseamna mai nimic pentru un calator pasionat.

Se incarca...
Alege limba: