X

Vacante Dubai

Vacante Dubai - tot ce ai nevoie sa stii

Vola.ro iti recomanda sa nu ratezi urmatoarele activitati:

Vacante Dubai - Burj Khalifa

Unul dintre cele mai emblematice simboluri din Dubai, Burj Khalifa, este cea mai inalta constructie din lume. Cu o inaltime de peste 800 de m, cladirea ofera o punte de observatie de sticla la etajul 124, de unde turistii se pot bucura de privelisti spectaculoase asupra intregului oras, a zgarie norilor, a plajelor si a insulei palmier.

Vacante Dubai - Burj Al Arab

Burj al Arab este cel mai luxos si cel mai inalt hotel din lume. Construit in forma de vela, acesta este situat pe propria-i insula artificiala si surprinde prin opulenta sa fara asemanare. Turistii pot incerca aici experienta unica de a lua cina in restaurantul subacvatic al hotelului, admirand viata submarina sau se pot bucura de privelisti panoramice uluitoare de la restaurantul situat la etajul 27.

Vacante Dubai - Mall of Emirates

Dubai este o destinatie a superlativelor, care atrage milioane de turisti anual, dornici de a-i descoperi misterele si de a trai experiente unice in viata. In Dubai, se regaseste cel mai mare Mall din lume, care adaposteste, pe langa sute de magazine luxoase, cea mai mare pista de ski interioara din lume.

Vacante Dubai - Transfer aeroport - centrul orasului Dubai

transfer dubai
Vacante Dubai - Transfer Aeroport Al Maktoum - centrul orasului Dubai

Aeroportul se afla la 52 km de centrul orasului Dubai. Pentru a ajunge in centrul orasului, ai la dispozitie urmatoarele mijloace de transfer:

Taxi si metrou: Trebuie sa iei un taxi de la aeroport pana la statia de metrou Sharaf DG. Drumul cu taxiul dureaza in jur de 42 de minute si te va costa 140 EAD (34 euro). De la statia de metrou Sharaf DG vei ajunge in 26 de minute in centrul orasului. O sa mai scoti din buzunar 1 EUR.

Inchiriere auto: Poti inchiria o masina de la aeroport sau online. Pentru aceasta, vei plati 22-26 $/zi. Pentru mai multe informatii, contacteaza-ne!

Se incarca...
Alege limba: