X

Vacante Dalmatia De Sud

Vacante Dalmatia De Sud - tot ce ai nevoie sa stii

Vola.ro iti recomanda sa nu ratezi urmatoarele activitati:

Situata pe tarmurile Marii Adriatice din Croatia, Coasta Adriatica este renumita datorita plajelor izolate, golfurilor albastre, micilor insule verzi si a tarmurilor accidentate care creeaza un peisaj natural incredibil de frumos. Zona este populara printre iubitorii sporturilor acvatice, oferind numeroase posibilitati de practicare a scufundarilor, yachting-ului sau a plimbarilor pe tarmurile scaldate de ape calde, turcoaz si marginite de paduri inverzite.

Relaxeaza-te pe incantatoarele plaje

Stoncica este una dintre cele mai frumoase plaje ale Dalmatiei. Formata in cadrul unui mic golf scaldat de ape cristaline si calde, zona se remarca datorita apelor putin adanci ale marii si nisipurilor fine. Plaja Zaglav, situata pe insula Vis ofera o frumusete naturala a peisajelor deosebita, cu nisipuri fine extrem de curate si ape limpezi. Este locatia ideala pentru persoanele aflate in cautare de liniste si relaxare, aceasta oferind zone salbatice inca neatinse de turismul intens. Divna este o alta plaja de o frumusete fara asemanare, datorita nisipurilor de culoare alba stralucitoare care o acopera si contrastului incredibil datorat interactiunii marii albastre si muntilor inverziti.

O vizita a muzeelor

Muzeul Arheologic al insulei Vis este una dintre atractiile principale ale zonei. Aici sunt conservate exponate de pe vremea ocupatiilor austriece de la inceputul secolului al XIX-lea. Una dintre cele mai atractive exponate este colectia de nave antice. In cadrul muzeului, vizitatorii pot admira amfore vechi si obiecte elenistice si o expozitie etnografica a patrimoniului cultural, alaturi de obiecte relationate cu pescuitul, constructiile de nave, si istoria moderna.

Pestera albastra din Bisevo

Pestera Albastra este una dintre cele mai fascinante atractii de pe coasta croata. Aici exista o serie de zone subacvatice care ofera o priveliste imposibil de descris in cuvinte. Locul pentru scufundari, vizibilitatea sub apa fiind ridicata datorita deschiderilor pesterii care permit patrunderea razelor de soare pana in adancime. Pestera este o formatiune geomorfologica deosebita a reliefului carstic.

Se incarca...
Alege limba: