X

Vacante Croatia

Vacante - tot ce ai nevoie sa stii

Vola.ro iti recomanda sa nu ratezi urmatoarele activitati:

Vacante Croatia - Dubrovnik

Dubrovnik este una dintre cele mai renumite si incantatoare destinatii ale Croatiei. Oras istoric, Dubrovnik conserva fortificatii, cetati, turnuri si edificii medievale, care fac parte din Patrimoniul Mondial al UNESCO. Turistii pot admira privelisti incantatoare asupra marii si asupra orasului istoric, aceasta fiind destinatia ideala de vacanta atat pentru cei aflati in cautare de istorie, cat si pentru iubitorii de plaje, mare si soare.

Vacante Croatia - Split

Split este unul dintre cele mai mari orase ale Croatiei, fiind renumit datorita faptului ca aici se pastreaza conservat Palatul lui Diocletian, care dateaza inca din anul 305 i.Hr. Oferind privelisti incantatoare asupra Marii Adriatice, Palatul regelui roman Diocletian pastreaza zidurile si portile sale antice si conserva o catedrala in interiorul acestora. Orasul vechi face parte din Patrimoniul UNESCO.

Vacante Croatia - Parcul National Plitvice

In parcul National Plitvice se regasesc conservate unele dintre zonele naturale cele mai frumoase din Croatia. Gazduind coline inverzite si lacuri cu ape cristaline, Parcul detine o serie de cascade impresionante. Tot aici, turistii vor fi surprinsi de bogatia naturii, aici regasindu-se paduri luxuriante ce conserva numeroase specii de animale salbatice.

Vacante Croatia - Transfer aeroport

Croatia este deservita de numeroase Aeroporturi Internationale. Printre cele mai mari si aglomerate dintre acestea se numara aeroporturile din Zagreb si Split.

Aeroportul International Split este localizat la o distanta de aproximativ 20 de km fata de centrul orasului Split. Intre cele doua, exista numeroase optiuni de transfer. Turistii pot opta pentru linia de autobuz directa operata de compania PLESO PRIJEVOZ, pentru linia 37 a autobuzelor publice, pentru taxiuri sau pentru feriboturi.

Aeroportul International Zagreb este cel mai mare si cel mai aglomerat aeroport din Croatia, fiind situat la aproximativ 12 kilometri distanta de centrul orasului Zagreb. Pentru a calatori in centrul orasului, turistii pot opta pentru autobuzele publice care ajung in centru dupa o calatorie de aproximativ 30 de minute, pot alege sa inchirieze o masina sau sa rezerve un transfer privat.

Se incarca...
Alege limba: