X

Vacante Creta

Vacante Creta - tot ce ai nevoie sa stii

Vola.ro iti recomanda sa nu ratezi urmatoarele activitati:

Seara Cretana

Petrece o seara in stil cretan, in satul traditional Karouzanos, unde vei degusta specialitati din bucataria greceasa, iar vinul va fi la discretie. Si pentru ca seara sa fie completa, vei asista la un spectacol de muzica si dansuri grecesti, pe care vei avea ocazia sa le exersezi.

Excursie la Gramvousa - Laguna verde si nisip roz

Viziteaza fabuloasa laguna Balos cu nisipurile sale curate si ape limpezi si petrece o zi pe plaja caraibelor Cretane. Aici vei gasi plaje cu nisip roz si alb, cu ape cristaline de culoarea turcoazului. Aceasta insula este protejata natural pentru ca este unica. De aceea, trebuie sa ai aparatul de fotografiat cu tine in aceasta excursie. Totodata, te vei intoarce cu un bronz superb. Nu rata cea mai frumoasa plaja din Europa din vestul Cretei.

Apus in Oia

Prima vizita din aceasta excursie va fi la Manastirea Panagia Episkopi, construita in perioada bizantina (secolul 11 i.e.n.). Biserica a reusit sa supravietuiasca multor cutremure. Excursia continua cu Mesa Gonia, satul "fantomelor", ce a fost parasit dupa cutremurul din 1956. In drumul spre Oia se face o oprire la ramasitele castelului venetian din Pyrgos, apoi in Imerovigli, pentru a admira privelistea superba asupra vulcanului. Ultima oprire va fi in Oia, unde se viziteaza galeriile de arta ale artistilor ce isi expun aici creatiile inspirate de frumusetea locului. Excursia se incheie in satul Oia, unde vei admira un apus de soare spectaculos.

Croaziera la Amorgos

Amorgos face parte din insulele Cyclades si este o insula de o frumusete rar intalnita. Excursia in sine este o experienta ce nu trebuie ratata. Se va face o vizita la Manastirea Panaghia Chozoviotissa, situata in partea de est a insulei si care este construita in stanca la o altitudine de 300 m de la nivelul marii. Vei putea vizita capitala medievala a insulei Amorgos si una dintre cele mai frumoase sate din Cyclades, Katapola, unde te poti plimba printre restaurante, cafenele, baruri si magazine turistice.

Vacante Creta - Transfer aeroport

Creta este deservita de Aeroportul International din Heraklion si de Aeroportul International din Chania.

Aeroportul International Heraklion este situat in centrul insulei si ofera distante aproximativ egale catre orice punct de interes turistic al insulei. Acesta ofera apropiere fata de Knossos, cel mai faimos sit antic al insulei. De asemenea, din orasul Heraklion pe care acesta il deserveste, turistii pot lua feribotul catre Atena sau Santorini.

Aeroportul International Chania este situat la aproximativ 15 kilometri distanta fata de centrul orasului Chania si este cel mai aglomerat aeroport de pe insula. De aici, turistii au numeroase optiuni de calatorie catre centrul orasului, variantele de autobuze publice care efectueaza conexiunea intre cele doua fiind numeroase.

Se incarca...
Alege limba: