X

Detalii Hotel Melià Salinas - Adults Recommended

  • WiFi gratuit
  • Aer conditionat
  • Restaurant (bufet)
Inconjurat de 2 plaje cu nisip alb, acest hotel de lux este ideal pentru a beneficia de tot ceea ce Lanzarote are de oferit - soare pe tot parcursul anului, gradini tropicale si arta locala de exceptie. Oaspetii se pot racori in piscinele de tip laguna de la Melia Salinas. De asemenea, acestia se pot bucura de clima fantastica in gradinile luxuriante, pline de coloristica locala. Aceeasi vibratie se reflecta si in interiorul inspirat de celebrul artist local Cesar Manrique. Oaspetii pot lua masa in interior sau in aer liber, avand de ales dintre cele 5 restaurante ale complexului. Acestia isi pot privi cum le sunt preparate mancarurile ca parte a spectacolelor culinare live, ce acompaniaza divertismentul de seara. Camerele cu vedere la mare sunt decorate cu o varietate de stiluri exclusiviste, variind de la colonial la contemporan.
La hotel, veti gasi o varietate de posibilitati de a lua masa si de a savura o bautura. Aici exista restaurantul La Graciosa, care serveste preparate a la carte din bucataria internationala, restaurantul bufet Atlantida, cu bucatarie deschisa si complexul de restaurante tematic a la carte, constand din La Bodeguita (un restaurant tapas spaniol), Especias ( specializat in preparate din orez) si La Tarantella (restaurant italian). Pe langa barul Guatiza, situat in cladirea principala, care ofera spectacole si divertisment in timpul serii, exista si un snack-bar situat langa piscina, care ofera bauturi si gustari in timpul programului de functionare a piscinei.

Acest hotel deluxe de 5 stele este situat intre plajele cu nisip alb Las Cucharas si Los Charcos. Hotelul este situat in zona rezidentiala din Costa Teguise si este inconjurat de baruri, restaurante, pub-uri, discoteci precum si un centru medical, farmacii si oficiu postal. Acesta se afla la numai 15 km de aeroportul din Arrecife, la 2 km de terenul de golf Costa Teguise si la 25 km de la Cueva de los Verdes si Jameos del Agua.
Se incarca...