X

Vacante Costa Blanca

Vacante Costa Blanca - tot ce ai nevoie sa stii

Vola.ro iti recomanda sa nu ratezi urmatoarele activitati:

Benidorm – orasul cel mai renumit de pe Costa Blanca

Benidorm, unul dintre cele mai frumoase orase spaniole, un centru turistic prin natura, atrage milioane de vizitatori prin superbele plaje si prin nenumaratele posibilitatie de distractie, in special, prin viata de noapte activa si animata. Printre atractiile turistice cele mai recomandate din Benidorm se numara Biserica San Jaime y Santa Ana, localizata in zona inalta a micutului orasel, aici aflandu-se guvernanta spirituala a locuitorilor orasului. Benidorm este recunoscut datorita numeroaselor parcuri tematice, printre care Tierra Mitica, unul dintre cele mai mari parcuri de distractii din Spania, ce ofera diverse zone de recreere, locuri pentru petrecerea timpului impreuna cu familia, transformand o vizita aici intr-o aventura de neuitat.

O vizita a fascinantului oras, Alicante

Cu o istorie de peste 3000 de ani si un adevarat mozaic al interactiunii diverselor culturi, religii si traditii, “orasul luminilor”, asa cum a fost supranumit Alicante, ofera un peisaj variat al contrastelor. Alicante este un spectaculos oras cultural, cu numeroase parcuri intinse, gradini si un centru comercial dezvoltat, bucurandu-se de o viata de noapte animata. Este o destinatie ce nu trebuie ratata, fiind un oras turistic prin excelenta.

LLoret del Mar

LLoret del Mar este una dintre cele mai frumoase destinatii din zona Girona, oferind plaje excelente, ape curate si transparente, care se imbina cu bogatia patrimoniului istoric si cultural, creand un mozaic perfect de atractii turistice. Vizitatorii se pot bucura de temperaturile excelente si de numeroasele posibilitati de practicare a sporturilor nautice sau a golfului. De asemenea, se pot relaxa pe plajele incantatoare si pot degusta preparate traditionale intr-unul din numeroasele restaurante tipice. Orasul imbina arhitectura veche si cea moderna, aici regasindu-se numeroase obiective istorice: Biserica Sant Roma, o impresionanta constructie cu elemente renascentiste si gotice, care dateaza inca din anul 1522.

Vacante Costa Blanca - Transfer Aeroport

Aeroportul International Alicante este cel mai mare aeroport ce deserveste regiunea Costa Brava si Murcia.

Aeroportul International Alicante este situat la o distanta de aproximativ 9 km fata de centrul orasului Alicante si ofera o retea bogata de autobuze locale care fac legatura intre cele doua. De asemenea, aeroportul ofera o conexiune bogata de autobuze interurbane care formeaza legaturi cu principalele orase de pe Costa Blanca: Benidorm, Calpe, Murcia, Torrevieja. Preturile sunt cuprinse intre 2 si 10 euro, iar durata calatoriei variaza in functie de destinatie.

De asemenea, turistii pot alege sa calatoreasca catre orasul dorit cu trenurile operate de compania Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV). Acestea ofera 4 linii care fac legatura cu diferite orase ale coastei:

  • - Linia 1: Alicante (Luceros) - Benidorm
  • - Linia 2: Alicante (Luceros) - Sant Vicent del Raspeig
  • - Linia 3: Alicante (Luceros) - El Campello
  • - Linia 4: Alicante (Luceros) - Cabo Huertas (Playa de San Juan)

Totodata, turistii pot alege o calatorie cu taxiul, al carei tarif porneste de la 70 de euro, pe ruta Alicante - Benidorm sau pot opta pentru a inchiria o masina.

Se incarca...
Alege limba: