X

Detalii Hotel Oasis Papagayo Sport & Family

  • Restaurant (bufet)
  • Bar
  • Teren de joaca pentru copii

Amplasat in gradini tropicale, la 1.7 km de plaja si de orasul Corralejo, aceste apartamente ofera piscine in aer liber si o gama larga de echipamente.

Hotelul ofera o sala de gimnastica, un jacuzzi pentru 6 persoane, terenuri de paddle si terenuri de tenis. Pentru o taxa suplimentara, puteti avea biciclete de inchiriere, pilates, masaj, precum si o piscina de 50 de metri incalzita in timpul iernii. Oaspetii beneficiaza de o reducere la cursurile de scuba diving, kite surfing si windsurfing.

Cu un program zilnic de divertisment pentru adulti si copii, Oasis Papagayo Sport & Family dispune de 2 restaurante, un lounge bar si un bar la piscina care sunt ideale pentru relaxare, si un supermarket deschis tot anul.

Toate spatiile de cazare de la Oasis Papagayo Sport & Family sunt dotate cu un balcon privat, cele mai multe cu vedere la piscina, living si bucatarie cu frigider, cuptor cu microunde si filtru de cafea. Puteti inchiria un televizor sau seifuri.

Complexul se afla la 100 de metri de o statie de autobuz, la 400 de metri de o statie de taxi si la doar 200 de metri de BAKU Water Park.

Se incarca...