X

Detalii Hotel Hesperia Bristol Playa

  • WiFi gratuit
  • Restaurant (bufet)
  • Bar
Complexul de apartamente Hesperia Bristol Playa ofera o amplasare ideala pentru surfing pe malul marii, in statiunea Corralejo de pe insula Fuerteventura. Ofera Wi-Fi gratuit si 3 piscine in aer liber.
   
Situat in mijlocul unor gradini, complexul include terenuri de tenis si minigolf. De asemenea, este oferit un program de divertisment. 
   
Fiecare apartament are o zona de lounge cu TV prin satelit, precum si un balcon privat sau o terasa. Chicineta include frigider, cuptor cu microunde si aparat de cafea.
   
Bristol Playa are un bar de sezon langa piscina, precum si un restaurant care serveste micul-dejun si cina. De asemenea, exista si un supermarket. 
    
Multe scoli de surfing se gasesc pe plaja din fata apartamentelor. Portul Corralejo se afla la 700 de metri, iar feriboturile cu plecari regulate catre Insula Lupilor si Insula Lanzarote pornesc de acolo. 
   
Proprietatea se afla la doar 5 minute de mers cu masina de Parcul National al Dunelor din Corralejo. Exista, de asemenea, parcare gratuita.
Check-in: Incepand cu ora 17.00
Check-out: Pana la ora 12.00
 
Numar camere: 186

Copii si paturi suplimentare
Nu se percepe nicio taxa pentru copiii cu varsta intre 0 si 6 ani.
Un copil mai mare sau adult plateste 12 EUR pe noapte daca foloseste un pat suplimentar.
Capacitatea maxima pentru paturi suplimentare/patuturi intr-o camera este: 1.
Orice tip de pat suplimentar sau patut de copil este furnizat la cerere si trebuie sa fie confirmat de hotel.
 
Animale de companie: Animalele de companie cu greutatea de pana la 15 kg sunt acceptate la cerere. Pentru acestea, se percepe un cost suplimentar. 
Se incarca...