X

Detalii Hotel Gran Atlantis Bahía Real G.L

  • WiFi gratuit
  • Aer conditionat
  • Bar
Gran Hotel Atlantis Bahia Real G.L este un complex de 5 stele, situat pe plaja din Corralejo, Fuerteventura. Are 2 piscine in aer liber inconjurate de gradini tropicale luxuriante, 5 restaurante, un bar de cocktailuri si un centru spa. 
   
Atlantis Bahia ofera unitati de cazare luminoase si spatioase, amenajate modern. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV si minibar. Unele camere au vedere la Oceanul Atlantic din balconul privat sau din zona de relaxare. In tarif este inclusa o intrare de persoana la centrul Bahia Vital Spa.
    
Restaurantele, printre care restaurantul premiat La Cupula de Carles Gaig, servesc o gama larga de preparate internationale a la carte sau in stil bufet. Oaspetii pot lua masa pe terasele restaurantelor, cu vedere la mare, in mijlocul gradinilor sau la piscina. In plus exista si un bar in hol. 
   
Atlantis Spa ofera o cada cu hidromasaj, o sauna si o gama larga de tratamente, inclusiv masaje, impachetari si hidroterapie. 
    
De asemenea, oaspetii au la dispozitie o sala de gimnastica cu echipamente ultramoderne, cursuri de fitness si un antrenor personal.
    
Complexul are vedere impresionanta la Oceanul Atlantic si la insulele invecinate, Los Lobos si Lanzarote. Dunele de nisip din Corralejo sunt la doar cativa metri de complex.
Check-in: incepand cu ora 15.00
Check-out: pana la ora 12.00
 
Numar camere: 242
 
Copii si paturi suplimentare
Nu se percep taxe pentru copiii cu varsta de pana la 2 ani.
Capacitatea maxima pentru paturi suplimentare intr-o camera: 0.
Capacitatea maxima pentru patuturi intr-o camera este: 1.
Orice tip de pat suplimentar sau patut de copil este furnizat la cerere si trebuie sa fie confirmat de hotel.
 
Animale de companie: Nu sunt acceptate.
Se incarca...
Alege limba: