X

Vacante Corfu

Vacante Corfu - tot ce ai nevoie sa stii

Vola.ro iti recomanda sa nu ratezi urmatoarele activitati:

Laguna albastra si tarmul grecesc

Dupa doar 25 de minute de navigare, descoperim pestera Mourtos, unde s-a ascuns flota greceasca in timpul celui de-al doilea razboi mondial. A doua noastra oprire va fi in minunatul golf unde s-a turnat filmul “Laguna Albastra”, avand ocazia sa inotam in apele exotice. Ultima oprire va fi in satul pescaresc Sivota.

Marele tur al Insulei Corfu

Optand pentru aceasta excursie o sa descoperi cele mai interesante atractii naturale si istorice ale insulei. Se viziteaza Achillion - palatul construit de imparateasa Elisabeta a Austriei, apoi continuam cu Paleokastritsa si Sidari, un mic orasel aglomerat din nordul insulei unde vei descoperi “Canal d’Amour”si te vei delecta cu frumusetile plajelor locale.

Seara Greceasca

Te invitam sa participi la un program artistic traditional grecesc, unde vei putea savura mancarurile si bauturile specifice acestei tari si, mai mult decat atat, vei putea invata cativa pasi din dansurile traditionale: sirtaki si zorba.

Vacante Corfu - Transfer aeroport

Corfu este deservit de Aeroportul International Ioannis Kapodistrias, situat la o distanta de aproximativ 3 kilometri fata de centrul orasului.

Aeroportul International Ioannis Kapodistrias este situat strategic in apropiere de zona de coasta si de orasul Corfu. O calatorie intre centru si aeroport dureaza in jur de 10 minute cu autobuzul. Liniile ce merg pe aceasta ruta sunt 5 si 6, operate de autobuzele albastre locale. Acestea ofera legaturi cu majoritatea oraselor insulei. De asemenea, turistii pot opta pentru un transfer cu taxiurile sau masinile inchiriate.

Se incarca...
Alege limba: