X

Vacante Coasta De Azur

Vacante Coasta De Azur - tot ce ai nevoie sa stii

Vola.ro iti recomanda sa nu ratezi urmatoarele activitati:

Eleganta si luxoasa, Coasta de Azur se mandreste cu apele marii de un albastru fara comparatie, oferind atat zone opulente, cu hoteluri elegante si restaurante de cinci stele, iahturi impresionante, cat si plaje private cu nisipuri fine si numeroase posibilitati de distractie. Cele mai faimoase destinatii ale Rivierei Franceze sunt Cannes, Nisa, Monaco si Saint-Tropez.

O vizita in Saint-Tropez

Micul fost sat pescaresc din trecut se mandreste astazi cu farmecul mediteraneean care atrage milioane de turisti anual, dornici de a se lasa fascinati de mixul incantator al ambientului lumii vechi cu stradute inguste si pietruite, marginite de restaurante de lux, cafenele si terase, vechiul port plin astazi de iahturi elegante si de atmosfera frantuzeasca traditionala.

O plimbare prin Monaco

Micul orasel este una dintre principalele atractii turistice ale Rivierei Franceze, exemplificand in mod autentic stralucirea Coastei de Azur. Printre cele mai renumite obictive turistice de aici se numara Palatul Regal, ce reda intocmai splendoarea secolului al XV-lea, detinand camere luxoase cu o arhitectura renascentista. "Stanca Monaco", alaturi de Catedrala, sunt doua atractii a caror vizita nu trebuie ratata. Locul ofera privelisti incantatoare asupra Marii Mediterane, invaluind vizitatorii intr-un aer exotic datorat bogatelor gradini inverzite ce inconjoara zona. Daca ajungi la Monaco, nu rata o plimbare de-a lungul la Corniche, un spectaculos drum sapat in stanca, ce ofera privelisti impresionante asupra marii.

Cannes cu faimoasele sale plaje

Cannes este alegerea ideala pentru turistii aflati in cautare de a se bucura de frumusetea marii si de a se relaxa pe plaje de nisip scaldate de ape cristaline. Cannnes este o destinatie faimoasa datorita plajelor sale private de lux, cu numeroase facilitati, baruri, restaurante elegante si cafenele aflate chiar pe malul marii. Nu rata faimosul festival de la Cannes, care aduna regizori si actori faimosi din intreaga lume.

Se incarca...
Alege limba: