X

Vacante Chania

Vacante Chania - tot ce ai nevoie sa stii

Vola.ro iti recomanda sa nu ratezi urmatoarele activitati:

Excursie la Cheile Samarei

Nu trebuie ratate Cheile Samarei, cel mai lung defileu din Europa. Traseul incepe de la Xyloskalo, are 18 km si mergand pe jos se parcurge in 6-8 ore. De-a lungul drumului vei vedea biserica bizantina aflata in Samaria (satul pustiu din mijlocul cheilor), Sideroportes (portile de fier), cea mai frumoasa zona a traseului, unde cheile au o latime de 3 m si o inaltime de 600 de metri. La final, se viziteaza satul Aghia Roumeli si se pleaca cu barca spre Chora Sfakion sau Sougia.

Excursie la Insula Gramvousa si Laguna Balos

Croaziera va incepe din portul Kissamos. Dupa traversarea golfului si a pesterii despre care se spune ca a fost un mare santier naval, vei putea admira fenomenul geologic de ridicare treptata si tasare a pamantului Cretei, insula care in decursul timpului s-a ridicat din mare cu 6-9 metri in partea de vest si s-a scufundat in partea de est. Prima oprire este pe insula Gramvousa unde se va vizita castelul venetian. Urmeaza un popas in laguna Balos, unde dupa debarcare, vei putea vizita laguna si vei putea inota.

Excursie la Elafonisi

O alta excursie care nu trebuie ratata este cea la Elafonisi. Prima oprire se face pentru a vizita Pestera Agia Sofia. Urmeaza plaja Elafonisi, cea mai populara plaja din Chania. Vei afla legenda acestor locuri si vei putea vedea numeroase specii de plante si animale pe cale de disparitie. Un alt obiectiv important este Manastirea Chrisoscalitissa, construita in timpul ocupatiei venetiene si micuta asezare de pescari de aici ce dateaza din perioada minoica de mijloc. Ultima oprire va fi Elos Village.

Vacante Chania - Transfer aeroport

Chania este deservita de Aeroportul International Ioannis Daskalogiannis, cel de-al doilea cel mai mare si aglomerat aeroport din Creta.

Aeroportul International Ioannis Daskalogiannis este situat la o distanta de aproximativ 14 kilometri fata de centrul orasului Chania. Turistii pot ajunge in oras cu autobuzele publice care conecteaza cele doua locatii, insa este necesar sa se verifice orarul acestora, intrucat ele nu opereaza curse la un interval bine stabilit. Durata unei calatorii pana in centrul orasului este in jur de 30 de minute. De asemenea, turistii pot opta pentru o calatorie cu taxiurile prezente chiar la iesirea din aeroport sau cu masinile inchiriate.

Se incarca...
Alege limba: