X

Vacante Cape Verde

Vacante - tot ce ai nevoie sa stii

Vola.ro iti recomanda sa nu ratezi urmatoarele activitati:

O vizita in Sao Vicente

Sao Vicente este capitala culturala a insulelor Mindelo si inima distractiei si a noptilor animate, pulsand de cluburi, restaurante si terase. Turistii vor descoperi pe insula un peisaj lunar, cu dune de nisip fin, albe ce fuzioneaza cu albastrul intens al marii si cu plajele neperturbate. Insula este renumita datorita ospitalitatii oamenilor, datorita plajelor ideale pentru windsurfing din sud, pentru plajele de o frumusete rara, dar si datorita numeroaselor obiective istorice, care pastreaza urmele trecerii timpului asupra insulei. Turistii pot vizita aici o replica a turnului Belem din Portugalia, cartiere colorate, cu arhitectura traditionala, portul, piete cu produse tipice, biserici si catedrale, zone ce conserva influente africane si pot descoperi un mix de culturi si traditii conservate de-a lungul timpului.

Descopera insula Boa Vista

Boa Vista, asa cum ii spune si numele, este o insula paradisiaca ce face parte din arhipeleagul Cape Verde si ofera unele dintre cele mai spectaculoase peisaje naturale. Surprinzand prin dune de nisip rasfirate, in culoarea piersicii si prin plaje incredibile, insula ofera incantatoare posibilitati de practicare a sporturilor nautice, orasele istorice si zone desertice ideale pentru aventura off road si safari desert.

Exploreaza insula Sal

Insula Sal este un paradis in mijlocul oceanului, o comoara cu nisipuri aurii, inconjurata de ape turcoaz si limpezi. Insula este renumita datorita nisipurilor si deserturilor cu vai seci, ce adapostesc mici oaze secrete de vegetatie. Vulcani inalti inconjoara peisajul lunar, iar mine de sare fac insula faimoasa in intreaga lume. Orasul Santa Maria este principa atractie turistica, oferind vizitatorilor numeroase hoteluri luxoase, plaje intinse pe distante largi, un port vechi ce poarta urmele vremurilor de demult, unde pescarii inca isi etaleaza capturile de pe mare, la fel ca in trecut. Turistii vor regasi numeroase modalitati de practicare a scufundarilor, schiului nautic, sau surfingului, alaturi de o gama variata de restaurante, buticuri si magazine de suveniruri, oferind conditiile ideale pentru petrecerea unei vacante de neuitat.

Vacante Cape Verde - Transfer Aeroport

Principalul aeroport din Cape Verde este Aeroportul Amílcar Cabral din Insula Sal, situat la o distanta de 2 kilometri fata de orasul din centrul insulei, Espargos si la aproximativ 16 kilometri fara de Santa Maria, principalele destinatii turistice ale arhipeleagului.

Transfer cu taxi: Turistii au la dispozitie posibilitatea de a opta pentru un transfer cu taxiul. Aceasta, impreuna cu masinile de inchiriat sunt cele mai frecvente optiuni de a te deplasa de-a lungul insulei.

Transfer cu autobuzul: Turistii au la dispozitie posibilitatea de a opta pentru un transfer cu mini autobuzele din/catre Santa Maria, insa trebuie luat in considerare faptul ca acestea au o frecventa redusa si sunt aglomerate.

Se incarca...
Alege limba: