X

Vacante Cancun

Vacante Cancun - tot ce ai nevoie sa stii

Vola.ro iti recomanda sa nu ratezi urmatoarele activitati:

Plajele rezervatiei biosferei Sian Ka’an

Daca te afli in cautare de plaje virgine spectaculoase, nu rata o vizita a rezervatiei biosferei Siam Ka’an, ce face parte din Patrimoniul Mondial al UNESCO. Regiunea conserva numeroase habitate ce detin o gama extrem de diversa de specii endemice si situri arheologice, care dateaza de peste 2300 de ani. In cadrul rezervatiei, exista o multitudine de plaje largi, virgine, marginite de jungle dese. Frumusetea uluitoare a zonei este de necomparat si cea mai buna varianta de a te bucura de minunile fiecarui detaliu poate fi alegerea unei excursii la pescuit.

Xochimilco

Xochimilco este una dintre cele mai populare atractii ale Mexicului, ce ofera turistilor posibilitatea de a se bucura de cele mai bune preparate din bucataria mexicana, de muzica si cultura traditionala a locuitorilor si de a descoperi istoria fascinanta a mayasilor. Restaurantele asteapta sa te imbie cu bauturi din fructe proaspete si tequila, bautura traditionala.

Bucura-te de paradisul caraibian

Intr-o vacanta in Cancun, nu trebuie sa ratezi experienta plimbarilor cu barca pe apele turcoaz caraibiene, inconjurat de peisajele spectaculoase ale naturii neperturbate. Apele calme ale lagunei, alaturi de padurile de mangrove, peisajele naturale conservate si viata din salbaticie te vor captiva iremediabil. Punta Nuzuc este un loc magic, unde apele calme ale lagunei intalnesc apele caraibiene, oferind un spectacol al naturii uluitor. Plajele din Cancun asteapta sa te bucure cu nisipuri albe si fine, hoteluri luxoase si culorile fermecatoare ale paradisului caraibian.

Vacante Cancun - Transfer Aeroport - Cancun

Aeroportul International Cancun este situat o distanta de 45 de minute fata de faimoasa Playa del Carmen, 60 de minute fata de orasul Akumal si 90 de minute fata de Tulum.
Vacante Cancun - Transfer Aeroportul International din Cancun

Pentru a calatori de la aeroportul din Cancun, turistii au la dispozitie urmatoarele mijloace de transport:

Autobuz: Este cea mai ieftina si convenabila varianta. Autobuzele ce pleaca de la Aeroportul International din Cancun ofera legaturi catre toate orasele principale. Distanta dintre aeroport si orasul Cancun este de aproximativ 13.7 km, iar durata unei calatorii este de aproximativ 25 de minute. Pretul unei calatorii este de aproximativ 5 euro, iar plecarile au o frecventa de plecare de o ora.

Taxi: Turistii pot opta pentru o calatorie cu taxiul, ce ii va transporta de la aeroport catre centrul orasului Cancun. Durata calatoriei este de aproximativ 25 de minute. Poti urmari companiile avizate de taxiuri accesand: site-ul oficial al aeroportului Cancun.

Se incarca...
Alege limba: