X

Vacante Cambrils

Vacante Cambrils - tot ce ai nevoie sa stii

Vola.ro iti recomanda sa nu ratezi urmatoarele activitati:

Turul orasului Barcelona

Acest tur este operat de autobuzele turistice, oferind un mod convenabil de a descoperi cele mai interesante muzee si obiective turistice atractive ale acestui oras interesant. Cursele sunt efectuate pe 3 rute diferite:

Ruta de Nord cuprinde urmatoarele trasee: Plaza Catalunya-Casa Batllo-Paseo de Gracia-Sagrada Familia-Gracia-Park Guell-Tramvia Blau-Sarria-Monestir de Pedralbes-Palau Real-Futbol Club Barcelona-Francesc Macia-MACBA-Plaza Catalunya.

Ruta de Sud: Plaza Catalunya-Casa Batllo-Paseo de Gracia-Francesc Macia-Estacion de Sants-Creu Coberta-Plaza Espanya-Caixa Forum-Poble Espanyol-MNAC-Anilla Olimpica-Fundacion Joan Miro-Funicular Montjuic-Miramar-World Trade Center-Colon-Port Vell-Museo de Historia-Puerto Olimpico-Parque de la Ciudadela-Plaza Bogatell-Plaza de Palau-Barrio Gotico.

Ruta Forum - Puerto Olimpico-Plaza Bogatell-Poble Nou-Parque Diagonal Mar-Forum-Parque Diagonal Mar-Poble Nou-Plaza Bogatell-Puerto Olimpico.

Durata eveniment: valabil 1 zi

Excursie la PortAventura

O excursie de o zi de la Barcelona catre cel mai mare parc de distractii din Spania, „PortAventura Park”, poate fi memorabila pentru intreaga familie. In PortAventura Park vei descoperi un parc tematic plin de tot felul de distractii, iar cele sase domenii ale parcului tematic iti permit sa descoperi lumi noi si minunate, cu spectacole magnifice si plimbari magice, impresionante pentru toate varstele. Aici gasesti cele mai inalte si rapide montagne russe din Europa. Fiecare zona are multe atractii atat pentru tineri, cat si pentru varstnici.

Durata eveniment: 12 ore

Excursie la Montserrat, Colonia Guell si Cripta Gaudi

Viziteaza doua obiective deosebite, pornind de la Barcelona catre Colonia Guell si Montserrat, descopera un lucru mai putin cunoscut de Antoni Gaudi, Cripta de la Colonia Guell, un mic sat construit in 1882. Aici bucura-te de o vizita ghidata a Criptei lui Antonio Gaudi, o biserica impresionanta, pe care Gaudi nu a terminat-o complet. Vei ramane impresionat de arhitectura uimitoare, care este similara cu faimoasa Sagrada Familia. Apoi viziteaza Manastirea benedictina de Montserrat, fondata in secolul al XI-lea si muntii Montserrat, care ofera un fundal mistic pentru Fecioara de Montserrat, sfantul patron al Cataloniei, care este venerata la altarul din Manastirea Royal Basilica.

Durata eveniment: 8 ore

Se incarca...
Alege limba: