X

Vacante Calheta

Vacante Calheta - tot ce ai nevoie sa stii

Turul orasului Funchal

Acesta excursie iti ofera oportunitatea unica de a ajunge sa cunosti toate cele mai frumoase locuri din Funchal. Vei descoperi principalele puncte de atractie si zonele comerciale pentru cumparaturi. Turul este comentat in 12 limbi diferite.

Excursie la Porto Moniz

O vizita la Madeira nu s-ar finaliza fara acesta excursie, care iti permite sa explorezi coasta de vest a insulei. Preluarea turistilor se face de la hotel si prima oprire va fi la Camara de Lobos, un sat de pescuit bine cunoscut, mai departe se traverseaza Cabo Girao, care este cea mai mare faleza din Europa, unde te vei bucura de una dintre cele mai spectaculoase privelisti ale insulei. Calatoria continua de-a lungul coastei spre Ribeira Brava. De la Ponta do Sol se porneste ascendent spre Paul da Serra, dupa aceea vei vizita Porto Moniz pentru a ta bucura de piscinele sale naturale, cu o oprire pentru masa de pranz la un restaurant traditional. Mai departe, calatoria se continua de-a lungul coastei de nord, trecand prin orasele Seixal si Sao Vicente. Se face o oprire la Encumeada, unde datorita locatiei sale, vei putea admira marea de pe ambele coaste, cea de nord si cea de sud. Intoarcerea se face in Funchal.

Excursie de 1 zi la Santana

Acesta excursie este de neratat daca esti in Madeira. Excursia dureaza 8 ore si se viziteaza coasta de est a insulei. Preluarea turistilor se face de la hotel si se va vizita: satul Camacha, cu fabrica de impletituri, pastravaria Ribeiro Frio, satul Santana, cu casale sale cu acoperis din paie, orasele Portela, Ponta de Sao Lourenco si Machico. Pranzul este inclus si se serveste la un restaurant cu specific traditional.

Se incarca...
Alege limba: