X

Detalii Hotel Vip Villas - Caleta Dorada

  • WiFi gratuit
  • Seif
  • Camere pentru nefumatori

Situat la 700 de metri de plaja din Caleta de Fuste, Fuerteventura, VIP Villa Caleta Dorada este un mic complex de vile moderne. Fiecare dintre ele include un jacuzzi, o terasa, o gradina si o piscina privata.

Toate Villas Vip au o camera de zi, cu o masa de biliard, DVD player si o canapea extensibila. Bucataria include un cuptor, fierbator de apa si masina de spalat vase.

Vilele sunt la o plimbare de 5 minute de magazinele si barurile din Caleta de Fuste. Fuerteventura Golf Club este situat la mai putin de 1 km distanta, iar aeroportul El Matorral nu este la o distanta mai mare de 6 km.

VIP Villas ofera oaspetilor acces deplin la facilitatile din apropierea Clubului Caleta Dorada. Acestea includ mai multe piscine in aer liber, un teren de mini golf, sala de gimnastica si teren de squash.

Oaspetii se pot bucura de mese intr-una din cele 3 restaurante ale Clubului sau va puteti relaxa in barul de la piscina. Exista, de asemenea, o receptie cu un birou de turism, schimb valutar si servicii de inchirieri auto.

Se incarca...