X

Vacante Bodrum

Vacante Bodrum - tot ce ai nevoie sa stii

Vola.ro iti recomanda sa nu ratezi urmatoarele activitati:

Excursie la Pamukkale – terasele de calcar

O sa fii, cu siguranta, fascintat de cascadele din calcar si de cea mai originala piscina din Turcia, piscina Cleopatrei. Vizitarea teraselor de la Pamukkale ne prilejuieste descoperirea vechiului oras Hierapolis. Vei putea admira: Teatrul, Biserica Bizantina, Martiriul Sfantul Filip, Drumul de marmura, Templele, Necropolele, Poarta Bizantina si Arcul lui Domitian.

Excursie la Efes, orasul antic

Anticul Efes se gaseste pe coasta de sud a Turciei si gazduieste una dintre cele 7 minuni: Templul zeitei Artemis. Odata ajuns aici, trebuie sa vizitezi Marele Teatru, cu o capacitate de 25.000 locuri, Biblioteca lui Celsus, Templul lui Hadrian si Fantana lui Traian.

Seara turceasca

Vei putea petrece o seara placuta la un spectacol, unde vei viziona momente artistice, cu specific turcesc: dansuri populare, precum si vestitele dansatoare din buric. In pret sunt incluse serviciile de transport, cina si bauturile racoritoare.

Vacante Bodrum - Transfer aeroport

Aeroportul International Milas din Bodrum este situat la 36 de km distanta de centrul orasului Bodrum.

De la Aeroportul International din Bodrum, turistii pot alege sa calatoreasca catre centrul orasului cu autobuzele operate de compania Havas. Durata unei calatorii este de aproximativ 45 de minute, iar tariful acesteia este in jur de 2-4 euro. De asemenea, de la aeroport, turistii pot alege sa calatoreasca catre centrul orasului cu masini inchiriate, taxiuri sau transferuri private.

Se incarca...
Alege limba: