X

Ce ne place

  • Centrul SPA cu numeroase facilitati ce asigura o vedere unica asupra vaii Raului Petanu
  • Piscinile private ale vilelor care sunt in armonie cu peisajele din jur
  • Vilele cu gradina tropicala, paturi traditionale balineze si piscine, ideale pentru relaxare

Ce ar trebui sa stim

  • Dispune de un elicopter cu care ii poate transporta pe clienti prin diverse locuri ale insulei
  • Hotelul asigura transportul gratuit spre orasul Ubud, cunoscut pentru arta si cultura sa
  • Restaurantul premiat ofera preparate din bucataria frantuzeasca cu influente asiatice

Detalii Hotel Viceroy Bali

  • Bar
  • Centru Spa & wellness
  • Sala de fitness
Hotelul este amplasat in zona muntoasa Ubud si ofera o priveliste frumoasa asupra vaii Raului Petanu. Centrul SPA dispune de sauna, dusuri private, 68 de bai cu jacuzzi, piscina interioara si o serie de tratamente cu influente orientale, iar sala de fitness este dotata cu echipamente moderne. Hotelul detine si un magazin de unde turistii pot cumpara diverse suveniruri sau bijuterii. Piscina infinita a resortului este un loc perfect pentru relaxare. Restaurantul Cacades a obtinut premii pentru calitatea produselor servite, cu influente asiatice. Clientii pot inchiria biciclete si masini de la receptia hotelului, avand ocazia de a explora zona de o frumusete unica.
Viceroy Bali este situat la cateva minute de Ubud, unul dintre satele cele mai fermecatoare orase ale sud-estului Asiei, cu aerul sau excentric, magazine, galerii si cafenele la moda. Piscina infinita a resortului ofera o vedere spectaculoasa catre jungla. Aeroportul International Ngurah Rai se afla la 40 km de hotel, la aproximativ 46 min de mers cu masina. Oaspetii resortului pot opta pentru transport cu elicopterul de la heliportul privat. In apropiere puteti vizita Puri Saren Agung, fostul Palat Regal, pana in 1917, care se afla la aproximativ 5 km, Piata de Arta Pasar Seni sau Muzeul de Arta Puri Lukisan, aflat la 6 min de mers cu masina.
Viceroy Bali este situat la cateva minute de Ubud, unul dintre satele cele mai fermecatoare orase ale sud-estului Asiei, cu aerul sau excentric, magazine, galerii ?i cafenele la moda. Piscina infinita a resortului ofera o vedere spectaculoasa catre jungla. Aeroportul International Ngurah Rai se afla la 40 km de hotel, la aproximativ 46 min de mers cu masina. Oaspetii resortului pot opta pentru transport cu elicopterul de la heliportul privat. In apropiere potti vizita Puri Saren Agung, fostul Palat Regal, pana in 1917, care se afla la aproximativ 5 km, Piata de Arta Pasar Seni sau Muzeul de Arta Puri Lukisan, aflat la 6 min de mers cu masina.
Se incarca...