X

Vacante Atrani

Vacante Atrani - tot ce ai nevoie sa stii

Turul orasului Pompei si Coasta Amalfi

Viziteaza faimosul oras Pompei si bucura-te de frumusetea Coastei Amalfi, cu acest tur care incepe cu vizitarea excavatiunilor orasului Pompei, unde poti admira vechiul oras roman conservat dupa eruptia de pe Muntele Vezuviu care dateaza din 79 d.Hr. Turul continua de-a lungul Coastei Amalfi, cu opriri facute in Positano si Amalfi si cu revenire la Napoli.

Durata eveniment: 8 ore

Tarif eveniment: de la 105 €/persoana

Excursie pe insula Capri si Anacapri

Insula Capri, plina cu buticuri ale designerilor, cu cafenele cochete si peisaje dramatice, nu trebuie ratata odata ajunsi in regiunea Campania din Italia. Aceasta insula a capturat inima multor vizitatori care au cantat, scris, pictat si vorbit despre acest loc feeric. In timpul vizitei pe insula Capri si Anacapri, te poti bucura de o vizita optionala la vila fabulosului Dr. Axel Munthe, a carui best seller „Story of San Michelle” spune despre timpul sau petrecut pe Capri. Vei avea, de asemenea, sansa de a explora Capri Town, cu strazile sale, cu numeroasele cafenele si minunata Piazza Umberto si gradinile pline de culoare Augustus cu vedere la faimosul Faraglioni Rocks.

Durata eveniment: 8 ore
Tarif eveniment: de la 94 €/persoana

Croaziera pe Golful Napoli

O zi de relaxare si distractie la bordul barcii Marine Club ofera oportunitati pentru inot si plaja sau, pur si simplu, poti admira coasta Amalfi, cu vizita la Positano si Amalfi. In ceea ce priveste masa de pranz, exista un snack bar cu o selectie larga de gustari si salate, organizandu-ti astfel propriul picnic. Se vor face mai multe opriri de-a lungul croazierei pentru inot, inclusiv insulele Galli si stancile Faraglioni din Capri.

Durata eveniment: 8 ore

Tarif eveniment: de la 47 €/persoana

Se incarca...
Alege limba: