X

Vacante Ambelas

Vacante Ambelas - tot ce ai nevoie sa stii

Croaziera de 1 zi pe Insula Santorini

Vei putea vizita una dintre insulele grecesti de o frumusete rara. Autocarul te ia de la hotel si te lasa in port, iar seara te ia din port si te duce inapoi la hotel. De neratat in minunata insula Santorini sunt orasul Fira, frumusetea salbatica a vulcanului, arhitectura traditionala din Oia si plajele cu piatra vulcanica.

Tur Iraklia - Koufonisi - Schinousa

Un grup de insule mici, numite Mikres Kyklades, situat la sud-est de Naxos si la vest de Amorgos. Mikres si Kyklades au fost descoperite doar de turisti in ultimii ani. Drumurile sunt foarte inguste si cele mai multe locuri se viziteaza numai pe jos. Pestele, care este servit in taverne, este foarte proaspat pentru ca cei mai multi dintre locuitorii insulei sunt pescari. Koufonisi este un port de neratat. De-a lungul intregii coaste de sud a insulei sunt plaje magice cu nisip frumos si albastru. Schinousa are aproximativ 15 plaje mici, una mai frumoasa ca alta. Iraklia are doar un singur drum, care leaga cele doua sate ale insulei, Ai Yiorgis (portul) si Panagia (Hora), o pestera si plaje unice.

Croaziera la Amorgos

Amorgos face parte din insulele Cyclades si este o insula de o frumusete rar intalnita si este o experienta ce nu trebuie ratata. Se va face o vizita la Manastirea Panaghia Chozoviotissa, care este construita in stanca la o altitudine de 300 m de la nivelul marii, pe partea de est a insulei. Vei putea vizita capitala medievala a insulei Amorgos si una dintre cele mai frumoase sate din Cyclades, construit intr-o zona de munte. La Katapola exista o plaja mare, ideala pentru inot. Exista, de asemenea, restaurante, cafenele, baruri si magazine turistice.

Se incarca...
Alege limba: