X

Vacante Aliko Beach

Vacante Aliko Beach - tot ce ai nevoie sa stii

Croaziera Naxos & Barbeque

In aceasta calatorie o sa descoperi unele dintre cele mai frumoase plaje de pe coasta de vest a insulei Naxos. In timpul calatoriei, vei vedea cele mai uimitoare plaje salbatice din Naxos si daca esti destul de norocos, vei vedea delfinii innotand prin mare. Ulterior, barca Dolphin va ancora in golful Kalanado, in partea de sud a insulei, care nu este accesibila cu masina. Popasul este pentru a va avea timp sa te relaxezi, sa inoti sau sa mergi la pescuit. In pretul croazierei este inclus un pranz delicios barbeque, cu produse locale, apa, vin si bauturi spirtoase grecesti. Dupa masa de pranz, barca te duce la golful din Rena unde vei avea suficient timp pentru inot si explorarea pesterii din apropiere.

Tur Iraklia - Koufonisi - Schinousa

Un grup de insule mici, numite Mikres Kyklades, situat la sud-est de Naxos si la vest de Amorgos. Mikres si Kyklades au fost descoperite doar de turisti in ultimii ani. Drumurile sunt foarte inguste si cele mai multe locuri se viziteaza numai pe jos. Pestele, care este servit in taverne, este foarte proaspat pentru ca cei mai multi dintre locuitorii insulei sunt pescari. Koufonisi este un port de neratat. De-a lungul intregii coaste de sud a insulei sunt plaje magice cu nisip frumos si albastru. Schinousa are aproximativ 15 plaje mici, una mai frumoasa ca alta. Iraklia are doar un singur drum, care leaga cele doua sate ale insulei, Ai Yiorgis (portul) si Panagia (Hora), o pestera si plaje unice.

Croaziera la Amorgos

Amorgos face parte din insulele Cyclades si este o insula de o frumusete rar intalnita si este o experienta ce nu trebuie ratata. Se va face o vizita la Manastirea Panaghia Chozoviotissa, care este construita in stanca la o altitudine de 300 m de la nivelul marii, pe partea de est a insulei. Vei putea vizita capitala medievala a insulei Amorgos si una dintre cele mai frumoase sate din Cyclades, construit într-o zona de munte. La Katapola exista o plaja mare, ideala pentru inot. Exista, de asemenea, restaurante, cafenele, baruri si magazine turistice.

Se incarca...
Alege limba: