X

Vacante Algarve

Vacante Algarve - tot ce ai nevoie sa stii

City Break Algarve - Vola.ro iti recomanda urmatoarele activitati:

O vizita in Lagos

Lagos este una dintre cele mai frumoase zone din Algarve, ce dateaza din secolul al XVI-lea, conservand ziduri din perioada ocupatiilor arabe. Orasul se mandreste cu cele mai frumoase zone de plaja de pe coasta. Printre cele mai frumoase plaje, se numara Dona Ana, situata in apropierea centrului orasului, alaturi de Meia Praia, o plaja renumita datorita nisipurilor fine si apelor turcoaz. O plimbare de-a lungul coastei cu barca, ofera turistilor peisaje spectaculoase datorate formatiunilor stancoase de pe tarm, modelate natural in forme diverse, ce ascund mici fasii de plaje secrete.

Plajele de vis

Algarve este, fara indoiala, renumita datorita plajelor spectaculoase, care atrag in primul rand datorita posibilitatii practicarii sporturilor acvatice, in special a sufring-ului, oceanul oferind conditiile ideale pentru o experienta de neuitat. In plus, plajele de aici surprind prin formatiuni stancoase fabuloase, erodate in felurite forme. Printre cele mai faimoase zone de plaja din Algarve se numara Praia das Cascas, care fascineaza prin frumusetea peisajului natural oferit de fasiile de nisip care patrund in apele oceanului. O alta plaja faimoasa, Praia da Rocha este una dintre cele mai frumoase plaje ale zonei si ofera peisaje incantatoare ce imbina nisipuri aurii, fine si ape de un albastru profund.

O plimbare pe promenada din Alvor

Daca alegi sa petreci o vacanta in Algarve, nu trebuie sa ratezi o vizita a celei mai frumoase localitati de pe coasta, Alvor. Zona se mandreste cu faimoasa sa promenada, ce ofera trecatorilor ocazia ideala de a se relaxa intr-un cadru natural unic, cu peisaje de vis. Nu departe de Alvor, se afla Tavira, recomandata turistilor in cautare de liniste. Aici se regaseste una dintre cele mai linistite zone de plaja din Algarve.

Vacante Algarve - Transfer Aeroport - Algarve

Aeroportul din Faro este situat la aproximativ 40 km distanta fata de Albufeira, fiind cel mai important aeroport al zonei Algarve.

Vacante Algarve - Transfer Aeroportul International din Faro - Albufeira

Pentru a calatori de la Aeroportul din Faro catre Albufeira, turistii au la dispozitie urmatoarele mijloace de transport:

Autobuz: Linia 14 si Linia 16, circula intre orele 5 si 23; exista curse catre majoritatea oraselor, care dureaza aproximativ 20 minute, iar pretul este de aproximativ 2,40 euro pe sens: www.eva-bus.com.

Transfer privat:

  • Autobuz comun: 6,50 euro / persoana pe sens
  • Transfer privat: 4 persoane maxim / 45 euro pe sens
  • Taxi traditional: 50 euro pe sens

Tren: Acesta se ia din centrul orasului Faro, si are rute catre majoritatea destinatiilor: www.cp.pt/passageiros/pt.

Vacante Algarve - Transfer Aeroport Lisabona - Algarve

Aeroportul din Lisabona este localizat la o distanta de aproximativ 254 km fata de Algarve. Pentru a calatori de la Aeroportul din Lisabona catre Albufeira, turistii au la dispozitie urmatoarele mijloace de transport:

Autobuz: Durata unei calatorii este de aproximativ 4h, iar preturile sunt cuprinse intre 20-40 euro pe sens: www.rede-expressos.pt/.

Tren: Durata unei calatorii este de aproximativ 4h20 min, iar pretul estimativ este de 26 de euro pe sens: www.raileurope.com/.

Avion: Biletele de avion costa aproximativ 120 euro pe sens, iar o calatorie dureaza 45 de minute.

Se incarca...
Alege limba: