X

Vacante Abu Dhabi

Vacante Abu Dhabi - tot ce ai nevoie sa stii

Vola.ro iti recomanda sa nu ratezi urmatoarele activitati:

Marea Moschee Sheikh Zayed

Marea Moschee din Abu Dhabi este una dintre cele mai mari moschee din lume si o capodopera a arhitecturii islamice moderne. Se remarca in mod special datorita faptului ca detine cel mai mare covor si cel mai mare candelabru confectionat din cristale si reprezinta cel mai emblematic simbol al orasului. Moscheea captiveaza prin numeroasele stiluri arhitecturale pe care le incorporeaza in interiorul sau, prin stralucirea cristalelor Swarovski ce compun candelabrele impunatoare, prin motivele traditionale incrustate cu pietre semipretioase, insa, fara indoiala, cea mai de seama atractie a moscheei este candelabrul de 12 tone confectionat din aur si cristale.

Descopera Lumea Ferrari

Ferrari World din Abu Dhabi este cel mai mare parc tematic interior din lume si primul parc Ferrari, construit in anul 2010. Parcul ofera nenumarate atractii indoor, dintre cele mai variate si spectaculoase, gata sa ofere turistilor o experienta unica in viata. In interiorul parcului, se regaseste cel mai rapid roller-coaster din lume, Formula Rossa, care ajunge de la 0 km la 240 km in cateva secunde, alaturi de numeroase simulatoare si atractii inspirate din lumea Ferrari, alaturi de cel mai mare magazin Ferrari din lume.

Fascinantul oras al viitorului

Orasul viitorului din Abu Dhabi este cel mai ambitios proiect de pana acum, care isi propune sa creeze o lume fara poluare. Desi in prezent detine doar 6 cladiri si cativa locuitori, se doreste ca, pe viitor, aici sa locuiasca cateva zeci de mii de oameni. Ceea ce este fascinant referitor la Masdar City este faptul ca aici emisiile de CO2 sunt reduse la zero, locuitorii folosind vehicule ecologice, energie naturala si un mediu de viata santos.

Vacante Abu Dhabi - Transfer Aeroport - Abu Dhabi

Aeroportul International Abu Dhabi este situat la aproximativ 35 km distanta fata de centrul orasului.

Vacante Abu Dhabi - Transfer Aeroportul International din Abu Dhabi - centrul orasului

Pentru a calatori de la Aeroportul din Abu Dhabi catre centru, turistii au la dispozitie urmatoarele mijloace de transport:

Autobuz:

  • Linia A1: Al Zahiyah - Abu Dhabi Terminale 1 &2 Linia A1
  • Linia 490: Abu Dhabi Terminalele 1 & 2 - a Statia Al Ain Linia 490

Frecventa rutelor este de 40 de minute, iar autobuzele opereaza 24 de ore pe zi, in timp ce durata unei calatorii este de aproximativ 45 de minute.

Taxi: Turistii pot opta pentru o calatorie cu taxiul, ce ii va transporta de la aeroport catre centrul orasului. Pretul unei calatorii este de aproximativ 6 euro: http://www.abudhabiairport.ae/english/to-and-from-the-airport/services/taxis.aspx

Se incarca...
Alege limba: