X
Se incarca...

Utilizarea cupoanelor de reducere

Ai un cupon de reducere de la Vola.ro? Invata cum sa-l folosesti usor

Utilizarea cupoanelor de reducere

Pentru rezervari de bilete de avion

Fiecare cupon de discount pentru zboruri are un cod unic care iti este transmis prin e-mail de catre Vola.ro. Ai posibilitatea de a folosi cuponul de reducere doar pentru zborurile la care nu se aplica nici o alta reducere.

 1. Alege destinatia de calatorie dorita pe Vola.ro. Selecteaza orasul de plecare, orasul de sosire, datele de calatorie si apasa butonul "Cauta zboruri".
 2. Alege din lista de rezultate zborul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale de calatorie. Apasa butonul de "Continua" pentru a vedea informatiile referitoare la zbor.
 3. In partea din dreapta a paginii, vei gasi domeniul "Cosul tau", care include textul "Ai un cupon de reducere?". Fa click pe acest text si o casuta pentru introducerea codului cuponului de reducere va aparea. Introdu numarul acestuia si fa click pe butonul "Adauga cupon".
 4. Discountul pentru calatoria ta a fost aplicat - in cosul de cumparaturi va fi afisata suma de reducere. Daca cuponul nu este valid pentru rezervare, va fi afisata explicatia (in general, inseamna ca nu se poate aplica rezervarii sau cuponul este expirat).

Pentru pachete turistice

Fiecare cupon de discount pentru pachetele turistice are un cod unic, care este prezentat in e-mailul transmis de catre Vola.ro.

 1. Alege varianta de vacanta dorita - in panoul de cautare, selecteaza tab-ul de City break sau vacante. Poti alege una sau mai multe destinatii de calatorie. Fa click pe butonul de cautare oferte.
 2. Selecteaza oferta potrivita pentru tine din lista de rezultate si apasa pe butonul de "Detalii" pentru a vedea informatiile referitoare la calatorie.
 3. Pe pagina urmatoare, vei regasi oferta detaliata. Aici, vei putea selecta numarul de pasageri, datele de calatorie si numarul de camere.
 4. Sub informatiile legate de zbor si cazare, la pasul 3, in caseta "Trimite cerere rezervare" vei vedea textul "Ai un cupon de reducere? Aplica-l aici". Fa click pe acest text si o casuta pentru introducerea codului cuponului de reducere va aparea. Introdu codul cuponului primit pe e-mail si fa click pe butonul "Adauga cupon".
 5. Discountul a fost aplicat, iar suma redusa va fi afisata in cadrul comenzii tale.

Rezervarile telefonice

In cazul in care doresti sa faci o rezervare telefonica si detii un cupon de reducere, te rugam sa informezi consultantul Vola.ro. Acesta va verifica validitatea cuponului de reducere in timpul apelului telefonic in sistemul nostru.

Utilizarea voucherelor cadou

 1. Definitie
 2. Voucherul Cadou ‘’VOLA.RO’’ este un certificat de valoare emis de VOLA.RO SRL (denumita in cele ce urmeaza ‘’Vola.ro’’), societate de drept roman, cu sediul in Str. Principatele Unite, nr. 46-48, Bloc A, inregistrata la Registrul Comertului sub nr J 40/20890/2004 avand CUI RO 17043146 si se poate utiliza numai pentru achizitionarea produselor oferite de Vola.ro.

  Voucherul Cadou este nominal sau nenominal, si este cea mai simpla metoda de a face un cadou.

 3. Destinatia voucherului
 4. Voucherul da dreptul Detinatorului sa foloseasca suma inscrisa pe el doar pentru achizitionarea produselor comercializate de VOLA.RO.

  Suma inscrisa pe voucher poate fi folosita pentru achizitionare separata sau impreuna a oricarui Produs Vola.ro respectiv:

  • • Bilete de avion
  • • Cazare la hotel
  • • Asigurari medicale de calatorie
  • • Pachete turistice
  • • Taxe conexe
 5. Valoarea voucherului
 6. Voucherul cadou are valoarea inscrisa pe el.

  Detinatorul voucherului nu va putea primi contravaloarea sumei inscrisa pe el.

  Voucherul poate fi folosit doar pentru achitarea partiala/totala a unui Produs comercializat de Vola.ro.

  Valoarea voucherului este inscrisa pe voucher si nu poate fi mai mica de 100 lei.

  Daca pretul Produsului e mai mare decat valoarea voucherului, diferenta se poate achita prin toate modalitatile de plata acceptate de Vola.ro. Daca pretul Produsului e mai mic decat valoarea voucherului, diferenta de pret se poate folosi in termenii de valabilitate al voucherului pentru avans sau plata integrala la un alt Produs.

 7. Achizitionare
 8. VOLA.RO pune la dispozitia clientilor sai posibilitatea de achizitionare a voucherelor prin comanda online, comanda telefonica sau la sediul agentiei.Voucherele vor fi primite pe e-mail dupa finalizarea comenzii si achitarea contravalorii lor.

 9. Utilizare
 10. Persoana care il primeste (‘’Detinatorul’’) are un termen de 1 an la dispozitie sa-l foloseasca pentru orice produs comercializat de Vola.ro.

  Dupa trecerea perioadei de 1 an, voucherul devine nul.

  Perioada de valabilitate va fi scrisa pe voucher.

  Un Detinator poate folosi pentru achizitionarea produselor un numar nelimitat de vouchere.

 11. Pierderea, furtul sau distrugerea voucherului
 12. In cazul in care voucher-ul este pierdut, furat sau distrus, va rugam sa comunicati acest lucru catre emitent si sa solicitati eliberarea unui nou voucher.

  Vola nu este raspunzatoare pentru calitatea de Detinator de drept a persoanei care utilizeaza voucherului. Voucherul poate fi utilizat de orice persoana care il detine, astfel incat neanuntarea pierderii acestuia nu atrage raspunderea Vola.ro pentru rascumpararea voucherului de la o alta persoana decat cea in drept sa il utilizeze.

 13. Modificarea regulamentului
 14. S.C. VOLA.RO S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament si se angajeaza ca inaintea operarii unor astfel de modificari sa le faca publice prin intermediul site-ului www.vola.ro si al oricaror alte canale de comunicare pe care le considera oportune.

 15. Contact
 16. Serviciul de relatii cu clientii. Pentru orice informatii legate de obtinerea sau utilizarea voucherului, va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail info@vola.ro.

  Pentru a transforma Voucherul intr-un produs comercializat de Vola, Detinatorul trebuie sa contacteze Vola.ro, telefonic (021.407.53.00) sau prin email la adresa rezervare@vola.ro (bilete de avion) sau vacante@vola.ro (pachete de vacanta).