X
Se incarca...

Vola.ro - Travel Share

Program de parteneriat pentru agentii non-IATA: rezervari bilete de avion online, hoteluri, city break-uri

Lucrezi la o agentie non-IATA in cautarea unui parteneriat care sa iti ofere avantajul unor tarife avantajoase pentru clientii tai si comisioane atractive pentru agentia ta? Un partener care sa emita biletele pe baza rezervarilor tale si sa iti ofere servicii de asistenta profesioniste?

Vola.ro “TravelShare” iti ofera posibilitatea de a oferi clientilor agentiei tale tarife extrem de competitive Vola.ro, intr-un sistem flexibil, in timp real si fara costuri pentru agentia ta!

Contacteaza-ne sa devenim partenerul calatoriilor tale reusite!

Mesajul tau a fost trimis cu succes! Vei fi contactat de unul dintre Consultantii nostri in cel mult 24 ore.
{{messageError}}
sau
Cum venim in ajutorul nevoilor tale business?

Toate serviciile de calatorie, intr-un singur loc

Avem tot ce ai nevoie pentru o calatorie completa. Bilete de avion - atat de low cost, cat si cu companii de linie - plus zborurile exclusive Smart Connection, cazare in peste 300.000 de hoteluri din toata lumea, transfer de la/catre aeroport, asigurare de calatorie si servicii rent-a-car. Spune-ne de ce anume ai nevoie, iar noi facem totul posibil.

Simplitate la costuri minime

Disponibilitati si rezervari in timp real printr-un sistem online simplu si intuitiv care nu genereaza costuri. Ai nevoie doar de un calculator conectat la internet prin conexiune broadband.

Tarife in timp real

Acces instantaneu la toate tarifele Vola.ro – peste 400 de linii aeriene catre orice destinatie a lumii. Acces instantaneu la toate conditiile tarifare fara a fi necesara consultarea agentiei noastre, astfel incat clientii tai vor beneficia de informatii complete si competente.

Comisioane competitive

Vola.ro iti ofera un comision din fiecare bilet vandut. Pe langa acest comision, agentia ta poate sa aplice un comision suplimentar, in functie de politica de preturi pentru maximizarea profitului tau.

Cum functioneaza?

Cererea de inrolare in sistemul “TravelShare”

In cazul in care esti interesat(a) de inrolarea in sistemul “TravelShare”, te rugam sa ne contactezi pe email la [email protected], pe fax la 021 312 5980 sau la telefon 021 407 5300. Spune-ne de ce anume ai nevoie, iar noi facem totul posibil.

Inceperea colaborarii

Vei fi contactat(a) in cel mai scurt timp de unul din consultantii nostri si ti se vor da detalii despre modalitatea de colaborare (comisioanele tale, frecventa de facturare etc.)

Obtinerea detaliilor de logare in Vola.ro

Ti se vor comunica datele de acces in sistem. Vei beneficia, de asemenea, de un training gratuit (prin telefon sau la sediul agentiei noastre) pentru folosirea sistemului.

Vanzare si suport

Din acest moment poti sa demarezi vanzarile! Staff-ul nostru iti va sta la dispozitie prin sistemul de call center 021 407 5300.Downloadeaza aici o prezentare a programului travel share!

Alege limba: