X
Se incarca...

Campanie "Beneficii pentru clientii Orange"

Termeni si Conditii

Termeni si conditii ale Serviciului de acordare beneficii de catre Vola.ro pentru clientii Orange Romania

Organizatorul

Serviciul de acordare beneficii la achizitionarea de servicii turistice pe site-ul Vola este oferit de SC.VOLA.RO SRL, cu sediul social in Strada Principatele Unite, nr 48, sector 4, Bucuresti, inregistrata la Reg. Com sub nr J40/20890/2004, avand CUI RO 17043146, in parteneriat cu Orange Romania SA, cu sediul social in b-dul Lascar catargiu 51-53, sector 1, Bucuresti, inregistrata la Reg. Com. Sub nr J/40/4429/2009, avand CUI 9010105si se numeste in continuare “Serviciul”.

Definitia serviciului

Serviciul consta in urmatoarele beneficii:

 • 20 euro reducere din pretul afisat pe site pentru primul bilet de avion achizitionat
 • Asigurare medicala de calatorie gratuita pentru urmatoarele bilete de avion dus-intors achizitionate. Asigurarea nu se poate oferi pentru zborurile one way.

Durata desfasurarii campaniei de acordare de beneficii

Serviciul este acordat pe o perioada de 1 an incepand cu data de 1 noiembrie 2014. Perioada poate fi prelungita cu acordul partilor organizatoare si anuntata prin canalele de comunicare specifice cat si in acesti “Termeni si conditii”

Locul de desfasurare

Serviciul poate fi utilizat atat pe teritoriul Romaniei cat si in strainatate.

Serviciul este disponibil la accesarea URL-ului www.vola.ro/orange de pe orice dispozitiv de acces la internet mobil sau fix. Sau pe orice alta pagina cei doi parteneri decid sa comunice Serviciul.

Participanti

Serviciul este accesibil oricarei persoane fizice sau juridice, client al Orange Romania SA, posesor de abonament de telefonie sau cartela PrePay, care detine un numar de telefon Orange cu acces la serviciul SMS.

Pentru accesarea Serviciului este necesara autentificarea pe site-ul Vola.ro pe baza numarului de telefon Orange.

Organizatorii presupun ca fiecare Participant este utilizatorul de drept al numarului de telefon folosit in cadrul Serviciului.

Modalitatea de desfasurare

Pentru a beneficia de Serviciu, participantul va trebui sa aleaga pe site-ul Vola.ro cel putin una dintre optiunile de roaming Orange disponibile pentru tara de destinatie ce face obiectul biletului de avion achzitionat. Pentru unele destinatii, clientii Orange pot alege doua optiuni cu resurse diferite: o optiunie cu resurse de apeluri/SMS si o optiune cu resurse de date mobile.

Este posibil ca, in functie de tipul clientului Orange sau de existenta unei optiuni de roaming deja activa in tara de destinatie, sa nu mai fie necesara alegerea unei noi optiuni pentru a beneficia de Serviciu, caz in care beneficiile din cadrul Serviciului se vor acorda oricum.

Tariful tuturor optiunilor de roaming alese pe site-ul Vola.ro este taxat pe loc si se va regasi pe factura de telefonie Orange sau se va deduce din creditul PrePay. Resursele de comunicatie asociate optiunii cumparate vor fi alocate in ziua de plecare a zborului.

Daca de la momentul achizitiei optiunii pana la momentul alocarii resurselor de comunicatie intervin schimbari de configuratie ale clientului Orange la nivelul numarului de telefon Orange utilizat pentru autentificare, atunci resursele de comunicatie nu se vor aloca.

Pot interveni urmatoarele schimbari ce pot avea ca rezultat imposibilitatea alocarii resurselor de comunicatie in conformitate cu optiunea de roaming aleasa pe site-ul Vola:

 • Trecerea unui numar de telefon de la abonament la cartela PrePay sau invers
 • Schimbarea de titular corespunzatoare numarului de telefon Orange
 • Activarea unei noi optiuni care este incompatibila tehnic cu optiunea deja aleasa
 • Iesirea din oferta comerciala a optiunii alese pana la momentul activarii optiunii

Situatiile in care resursele de comunicatie aferente optiunii alese se pot schimba, pot aparea oricand pe parcursul duratei de acordare a Serviciilor.

Raspundere

Regulile de vanzare a biletelor de avion sunt disponibile in Termenii si conditiile Vola.ro de pe site.

Orange Romania nu isi asuma raspunderea pentru modificarea portofoliului sau de optiuni de roaming si a preturilor acestora.

Organizatorii nu isi asuma raspunderea in cazul oricarei situatii ce determina imposibilitatea participarii unei persoane la Serviciu ca urmare a unor restrictii de natura tehnica sau a altor limitari specifice pe care le-ar putea implica desfasurarea unei astfel de campanii. Cateve exemple pot fi: neutilizarea corecta a site-ului Vola.ro, nefunctionarea serviciului de date mobile, imposibilitatea accesarii site-ului Vola etc, dar situatiile nu se limiteaza la acestea.

Vola se angajeaza sa nu foloseasca datele personale ale Participantilor obtinute ca urmare a desfasurarii Serviciului decat in scopul derularii acestuia in conformitate cu acesti Termeni si conditii, o utilizare in orice alt scop nefiind permisa.

Datele personale prelucrate de Vola.ro vor fi: numarul de telefon Orange, numele si prenumele clientului.

Organizatorii se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale Participantilor.

Organizatorii garanteaza persoanelor fizice participante la aceasta promotie urmatoarele drepturi conform art. 12-15 din Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date:

 • dreptul de a fi informati
 • dreptul de a avea acces la date
 • dreptul de interventie asupra datelor
 • dreptul de opozitie la prelucrarea datelor
 • dreptul de a se adresa justitiei

Organizatorii informeaza Participantul ca singura consecinta a refuzului de a furniza oricare din datele cu caracter personal este neparticiparea la acest Serviciu. Furnizarea acestor date este echivalenta cu participarea in Serviciu si agrearea tuturor termenilor si conditiilor.

Organizatorii au obligatia sa respecte prevederile Legii 677/2001 referitoare la protectia persoanelor privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Nici o data cu caracter personal nu este divulgata intre organizatori. Datele cu caracter personal sunt in intregime furnizate de client.

Orange Romania SA este inregistrat ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 1014.

Vola este inregistrat ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr 15016.

Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si conditiile Serviciului sau de a suspenda/intrerupe/prelungi oricand desfasurarea acestui Serviciu, fara drept de compensare, orice modificare fiind adusa la cunostinta publicului inainte de data la care va intra in vigoare. Pana la data unei eventuale modificari a Serviciului, l Organizatorii vor respecta conditiile stipulate in Termeni si conditii.

Organizatorii nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru luarea la cunostinta de catre Participanti a modificarilor, cat timp acestea sunt afisate pe site-ul Organizatorului, www.orange.ro, in sectiunea dedicata Serviciului si/sau pe site-ul www.vola.ro in sectiunea dedicata Serviciului.

In situatia in care Campania este intrerupta/suspendata, Organizatorii vor acorda reducerile in baza cupoanelor de reducere emise pana la data suspendarii sau intreruperii, in conformitate cu Termenii si conditiile agreate.

Reclamatii si litigii

Orice reclamatie care are legatura cu desfasurarea Serviciului va fi adresata in scris Orange Romania, la adresa sediului social specificata in Termeni si conditii, in termen de 5 (cinci) zile de la data la care s-a produs evenimentul reclamat.

Eventualele litigii aparute intre Organizatori si Participantii la Serviciu se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Bucuresti.

Publicarea Termenilor si conditiilor

Termenii si conditiile Serviciului sunt disponibile gratuit tuturor solicitantilor la oricare dintre sediile sau magazinele proprii ale Organizatorului sau partenerilor acestuia si pot fi consultate pe site-ul oficial al Organizatorului la adresa www.orange.ro pe intreaga perioada a Serviciului.

Alege limba: