X
Se incarca...

Sejur Zakynthos

Zakynthos este una dintre cele mai frumoase insule grecesti, atragand prin apele in nuante exotice si plajele idilice, care se imbina ideal cu orase istorice si monumente ale naturii.

Sejur Zakynthos - Oferte

Sejur Zakynthos

Daca iti doresti sa explorezi comorile ascunse ale lumii subacvatice sau sa te bucuri de razele blande ale soarelui intr-o insula de o frumusete idilica, alege sa petreci un sejur in Zakynthos si vei avea parte de o vacanta de vis intr-o locatie fermecatoare. Printre cele mai fascinante peisaje de care se pot bucura turistii care aleg un sejur in Zakynthos este imaginea golfului Navagio, cea mai faimoasa zona de pe insula, ce gazduieste epava unei nave parasite pe plaja inconjurata de apele infinite ale marii si stanci ascutite, oferind o priveliste unica in lume.

Un sejur in Zakynthos inseamna...

Pe langa aceasta, turistii care aleg sa petreaca un sejur in Zakynthos vor descoperi grotele albastre, unele dintre cele mai fascinante obiective turistice ale insulei, ce ofera un peisaj fara asemanare prin contrastul uluitor dintre albastrul infinit al marii si albul stralucitor al grotelor. Un sejur in Zakynthos captiveaza prin frumusetile peisajelor naturale conservate si protejate, ce gazduiesc o specie unica de broaste testoase, aflate pe cale de dispartie, Caretta-caretta, cel mai important simbol al insulei. Vola.ro iti pune la dispozitie nenumarate oferte de sejur in Zakynthos pentru ca tu sa poti alege cea mai buna varianta care se potriveste necesitatilor tale pentru a putea petrece o vacanta de neuitat.