X
Se incarca...

Sejur Viena

Clasica, eleganta si fascinanta, Viena este considerata capitala muzicii si artelor. Descopera si tu farmecul regal, prezent in fiecare detaliu architectural unic.

Sejur Viena - Oferte

Sejur Viena

Descopera orasul muzicilor si al valsurilor, alegand sa petreci un sejur la Viena, locul unde au trait si au compus marii artisti ai lumii, un oras ce surprinde prin farmecul unei istorii fascinante. Aceasta destinatie cucereste prin cultura bogata, prin traditiile inca pastrate neatinse, prin arhitectura fabuloasa, mixtul de vechi si nou si farmecul constructiilor in diferite stiluri arhitecturale, astfel incat un sejur la Viena este alegerea ideala pentru a petrece o vacanta de vis.

Un sejur in Viena inseamna...

Intr-un sejur la Viena vei regasi tot cee ce ai putea sa-ti doresti: de la sute de muzee, la palate regale, catedrale si domuri, aceasta destinatie dedicandu-se atat turistilor in cautare de cultura, cat si pasionatilor de muzica si doritorilor de aventura. Intr-un sejur la Viena, te poti opri in parcul de distractii Prater, unde te poti delecta cu privelistile superbe oferite de un tur in Roata Uriasa, cel mai renumit simbol al Vienei, poti incerca nenumaratele atractii care iti ofera adrenalina si te poti delecta cu preparate specifice oferite de restaurantele ce pun la dispozitia vizitatorilor o gama variata de preparate traditionale si nu numai. Nu incheia un sejur la Viena inainte de a vizita una dintre numeroasele piete sau targuri ce ofera cumparatorilor o varietate de produse de toate tipurile pentru a te putea bucura de savoarea delicateselor vieneze tipice .