X
Se incarca...

Sejur Venetia

Venetia – orasul romantismului etern, captiveaza prin farmecul plimbarilor cu traditionalele gondole, acompaniate de apusuri de soare multicolore si festivaluri unice.

Sejur Venetia - Oferte

Sejur Venetia

Venetia, orasul iubirii si al romantismului asteapta sa te cucereasca iremediabil prin farmecul prezent in fiecare detaliu. Alege un sejur in Venetia si porneste pe urmele unui oras magic, unde totul este surprinzator. Aceasta destinatie aflata in topul celor mai vizitate si cautate de turistii de pretutindeni, uimeste prin felul deosebit in care a fost construita, in totalitate in mod artificial, dainuind de-a lungul timpului si pastrand amintirea unui trecut grandios. Intr-un sejur la Venetia, te poti bucura de romantismul plimbarilor cu traditionalele gondole, pe labirintul de canale, acompaniat de farmecul cladirilor colorate, al podurilor si al palatelor care impodobesc malurile.

Un sejur in Venetia inseamna...

Acest oras a fost alegerea preferata a artistilor care l-au reprezentat in nenumarate opere, picturi, carti sau filme, facand cunoscut lumii farmecul aparte al sau, pe care il poti descoperi si tu, alegand un sejur la Venetia. Unicitatea sa nu este data doar de peisajele unice, de modul in care a fost construita, de monumentele arhitecturale, ci si de faptul ca mijloacele de transport principale sunt vaporasele, care inlocuiesc nu doar autobuzele si masinile, ci tin loc si de taxiuri, avand numeroase rute ce interconecteaza toate zonele lagunei, pe care le poti descoperi si tu intr-un sejur la Venetia de neuitat. Daca vrei sa nu ratezi o vacanta memorabila, alege sa petreci un sejur la Venetia si vei ramane vesnic indragostit!