X
Se incarca...

Sejur Valencia

O destinatie fascinanta, Valencia imbina armonios vestigiile istorice si o arhitectura futurista, fiind considerata una dintre cele mai frumoase destinatii europene.

Sejur Valencia - Oferte

Sejur Valencia

Descopera simbolul modernitatii stiintelor si artelor, alegand sa petreci un sejur in Valencia, unde vei descoperi un exemplu al arhitecturii futuriste, si nu numai atat. Aceasta destinatie surprinde nu doar prin prezenta numeroaselor muzee de istorie, arta, arhitectura, cat si prin existenta uneia dintre cele mai mari piete europene construite in stil neomodernist, a cladirilor ce fac parte din patrimonial UNESCO si a stradutelor labirintice care te poarta catre timpuri de mult trecute, facand din alegerea unui sejur in Valencia, cea mai buna decizie.

Un sejur in Valencia inseamna...

Valencia surprinde prin cadrul natural de vis, detinand plaje largi marginite de promenade de unde poti admira peisajul superb al marii ce contrasteaza cu nisipurile de culoase deschisa. Intr-un sejur la Valencia, nu trebuie ratata vizita bioparcurilor ce conserva natura pura si a celui mai mare parc acvatic din Europa, de unde poti admira lumea subacvatica in toata splendoarea sa. Un sejur la Valencia iti ofera sansa de a cunoaste arhitectura specifica a orasului, vizitand monumentele simbol valenciene printre care se numera catedrale, turnuri, si vestigii ale vechilor cetati. Inainte de a incheia un sejur in Valencia, bucura-te de abundenta de magazine si buticuri de unde poti achizitiona suveniruri, si delecteaza-te cu bucatele traditionale la unul din numeroasele restaurante care ofera o gama variata de produse pentru toate gusturile.