X
Se incarca...

Sejur Turcia

Turcia cucereste prin fascinantele monumente arhitecturale, prin plajele idilice si pozitionarea ideala pe tarmurile marii.

Sejur Turcia - Oferte

Sejur Turcia

Descopera o destinatie fascinanta, ce imbina o mixt de culturi, civilizatii si imperii stravechi, ce i-au oferit o imensa bogatie istorica si peisaje naturale de exceptie, alegand sa petreci un sejur in Turcia si vei ramane fascinat de frumusetea unica a acestei tari ce are atat de multe de oferit. Considerata a fi cel mai mare muzeu in aer liber din lume, aceasta destinatie ofera celor care aleg sa petreaca un sejur in Turcia plaje aurii cu ape in culorile turcoazului, paduri bogate, formatiuni stancoase unice si orase istorice care conserva urmele trecutului grandios.

Un sejur in Turcia inseamna...

Unele dintre vizitele de neratat in cadrul unui sejur in Turcia sunt faimoasele orase marginite de marile Mediterana si Egee – Bodrum si Marmaris, ce ofera o stralucire turcoaz fara asemanare a apelor, plaje printre cele mai incantatoare si numeroase orase care pastreaza vestigii istorice si bogatii arheologice. Printre cele mai fascinante locatii pe care turistii care sa petreaca un sejur in Turcia le pot descoperi, se numara Pamukkale, o formatiune geologica unica ce ofera un peisaj lunar prin frumusetea fara asemanare a piscinelor naturale formate in terase de calcar. Istanbul este de asemenea, un oras ce trebuie vizitat in cadrul unui sejur in Turcia, acesta conservand o imensa bogatie istorica si culturala, moschee printre cele mai grandioase din lume, bazare turcesti traditionale, palate si castele, alaturi de o asezare idilica la confluenta a doua continente, pe malurile stramtorii Bosfor.