X
Se incarca...

Sejur Toscana

Toscana este destinatia perfecta pentru a te conecta la natura, oferind peisaje incantatoare, zone naturale deosebite, sate medievale si orase emblematice.

Sejur Toscana - Oferte

Sejur Toscana

Daca iti doresti sa descoperi putin din cultura si traditiile italiene, sau te aflii in cautarea descoperirii leaganului aparitiei renascentismului, alege sa petreci un sejur in Toscana si vei putea porni pe urmele marilor artisti ai tuturor timpurilor. Un sejur in Toscana cucereste turistii prin numeroase atractii turistice de top, printre care cele mai importante: Florenta si Pisa, locatiile unde se regaseste cea mai mare concentrare a operelor marilor artisti renascentisti, considerate a fi adevarate muzee in aer liber si adapostind numeroase edificii istorice si monumente arhitecturale de renume mondial.

Un sejur in Toscana inseamna...

Turistii care opteaza pentru petrecerea unui sejur in Toscana, vor putea explora orasul Siena, unul dintre cele mai importante orase ale regiunii, bogat in istorie, cultura, arta si arhitectura, ce conserva aproape intacte numeroase monumente medievale, conservate pana in zilele noastre. Pe langa acestia, turistii care aleg sa petreaca un sejur in Toscana, vor descoperi numeroase orase ce detin monumente istorice de mare valoare, ce fac parte din patrimoniul mondial al UNESCO, fiind protejate prin lege. Peisajele naturale ale campurilor inverzite si colinelor cu vita de vie ofera o imagine spectaculoasa, tipica si emblematica a zonei, astfel ca turistii care aleg sa petreaca un sejur in Toscana se vor putea bucura de peisajele traditionale atat de faimoase.