X
Se incarca...

Sejur Tenerife

“Insula eternei primaveri”, Tenerife este una dintre cele mai frumoase insule ale Spaniei. Lasa-te surprins de farmecul peisajelor impresionante si al plajelor faimoase.

Sejur Tenerife - Oferte

Sejur Tenerife

Alege sa petreci un sejur in Tenerife, una dintre cele mai frumoase insule spaniole, ce detine o mare varietate de locuri de interes turistic, bucurandu-se de existenta celui mai inalt varf muntos din Spania, plaje fabuloase, parcuri naturale incantatoare, peisaje vulcanice unice si zone de coasta stancoase de o frumusete incomparabila. Pentru turistii care doresc sa petreaca un sejur memorabil, Tenerife este destinatia ideala, aici putand descoperi atat orase ce imbina noul si traditionalul, natura si urbanismul intr-un mod armonios, cultura, istoria, plajele, muntii si pesterile, oferind un cadru de vis.

Un sejur in Tenerife inseamna...

Un sejur in Tenerife ofera, pe langa plaje idilice cu numeroase posibilitati de distractie si peisaje incredibil de frumoase, o bogatie naturala incomensurabila si o diversitate a peisajelor, oferind un ambient calm si linistit. In cadrul unui sejur in Tenerife, turistii vor descoperi cel mai mare parc acvatic din Europa, Siam Park, care se intinde pe o suprafata foarte mare si ofera sute de atractii unice in lume, pentru o aventura de neuitat. Vola.ro ofera o gama variata de oferte de sejur in Tenerife, pentru a satisface toate cerintele turistilor astfel incat acestia sa poata petrece o vacanta memorabilia intr-o destinatie de vis.