X
Se incarca...

Sejur Spania

Spania este una dintre cele mai frumoase destinatii europene. Si pe buna dreptate! Ea detine unele dintre cele mai frumoase insule europene, imbinand ideal istoria si cultura intr-un cadru perfect.

Sejur Spania - Oferte

Sejur Spania

Spania este una dintre cele mai frumoase destinatiii europene, ce surprinde prin locuri incarcate de magie, prin monumente antice, castele medievale, plaje stralucitoare, sate tipice, dansuri traditionale si un amestec de culturi. Daca vrei sa descoperi putin din farmecul acestei destinatii, alege un sejur in Spania si porneste intr-o aventura intr-una din nenumaratele locatii de top.

Un sejur in Spania inseamna...

Una dintre destinatiile de top spaniole este Tenerife, o destinatie preferata a turistilor care aleg sa petreaca un sejur in Spania de neuitat, bucurandu-se de viata activa de noapte, de multitudinea cluburilor, restaurantelor si a nenumaratelor posibilitati de distractie. Tot aici se regasesc arii naturale protejate, parcuri nationale, muzee, temple si constructii coloniale, insula gazduind totodata si cel mai inalt munte din Spania, a carui inaltime contrasteaza cu apele albastre, creand un peisaj imposibil de uitat. Mallorca este o alta destinatie de top, pe care nu trebuie sa o ratezi daca alegi sa petreci un sejur in Spania, aceasta suprizand prin frumusetea coastelor, a apelor de culoarea safirului si a plajelor aflate printre cele mai frumoase din lume. O calatorie pe Costa del Sol inseamna descoperirea unor plaje fabuloase cu nisip fin, a unor peisaje de vis, a gastronomiei traditionale si a unei mosteniri culturale bogate, ce nu trebuie sa lipseasca de pe lista noastra, atunci cand alegem sa petrecem un sejur in Spania. Unul dintre orasele cele mai vizitate din Spania este Barcelona, o destinatie primitoare care asteapta sa o descoperi la pas, bucurandu-te atat de plajele linistite, cat si de nenumaratele atractii turistice, printre care Sagrada Familia, simbolul acestui oras, construita intr-un stil architectural modernist unic, fiind lucrarea vietii binecunoscutului Antoni Gaudi. Barcelona este o destinatie obligatorie daca alegi sa petreci un sejur in Spania, ce te va surprinde prin arhitectura unica, prin ospitalitatea oamenilor si prin gastronomia tipica.

Aboneaza-te la newsletter si intra in clubul calatorilor fericiti!

Iti trimitem pe mail preturi foarte bune si oferte exclusive Vola.ro

LANGM_NEWSLETTER_EMAIL_SUBSCRIBED
Hei! Ne bucuram ca iti plac ofertele noastre, dar nu e nevoie sa te abonezi din nou! Esti deja in clubul calatorilor fericiti.
Bine ai venit in clubul celor mai fericiti calatori!
Iti multumim pentru inscriere!