X
Se incarca...

Sejur Side

Un oras antic situat pe malurile Mediteranei, Side fascineaza prin bogatia patrimoniului istoric si prin frumusetea zonelor naturale cu plaje minunate scaldate de ape inspumate.

Sejur Side - Oferte

Sejur Side

Una dintre cele mai frumoase statiuni litorale de pe Riviera turceasca, asteapta sa te surprinda prin frumusetile plajelor de vis si peisajelor naturale pe care le poti descoperi daca alegi sa petreci un sejur in Side. Monumentele arheologice, vestigiile istorice si edificiile arhitecturale ce conserva urmele trecerii necrutatoare ale timpului asupra unui trecut grandios, sunt ingredientele ce te vor captiva iremediabil daca optezi sa pleci intr-un sejur in Side. Locatia ideala pe malurile marii, incojurata de vegetatie si de inaltimi muntoase, oferind plaje cu nisipuri fine aurii si ape turcoaz este atractia principala de care turistii se pot bucura de-a lungul unui sejur in Side, aici regasind adevarate oaze de liniste si relaxare.

Un sejur in Side inseamna...

In cadrul unui sejur in Side, turistii vor descoperi o destinatie ce pastreaza aproape perfect urmele trecutului, conservand temple preistorice, teatre, muzee si muzee bizantine ce dateaza din cele mai vechi timpuri, a caror vizita este esentiala macar o data in viata. Pe langa toate acestea, turistii care opteaza pentru a pleca intr-un sejur in Side, vor descoperi unele dintre cele mai frumoase cascade turcesti, cascadele Manavgat, ce ofera peisaje naturale spectaculoase care se vor intipari cu siguranta in inimile fiecaruia.