X
Se incarca...

Sejur Seychelles

O adevarata capodopera a naturii, Seychelles este un paradis tropical ce conserva o bogatie naturala unica si plaje de vis cu ape exotice de culoare turcoaz.

Sejur Seychelles - Oferte

Sejur Seychelles

Daca iti doresti sa descoperi una dintre cele mai impresionante insule din intreaga lume, alege sa petreci un sejur in Seychelles, un paradis exotic, unde se regasesc cele mai multe specii endemice, conservate de sute de ani, ce fac parte din patrimoniul mondial UNESCO. Turistii care aleg sa petreaca un sejur in Seychelles, vor descoperi unele dintre cele mai frumoase plaje de pe pamant, neperturbate de influenta omului, marginite de recife de corali, nisipuri fine albe si o vegetatie tropicala bogata, oferind un ambient spectaculos.

Un sejur in Seychelles inseamna...

Pe langa numeroasele oaze de liniste si recreere ale naturii neperturbate, turistii care aleg sa petreaca un sejur in Mauritius vor putea descoperi numeroase temple si sanctuare hinduse, muzee, catedrale, biserici si edificii istorice cu o arhitectura unica, ce dainuie din vreme de secole. Un sejur in Mauritius inseamna a pasi pe o bucatica de paradis pe pamant, cu peisaje de exceptie, ape limpezi, plaje idilce, peisaje naturale exotice si munti ce imbratiseaza apele oceanului, oferind un cadru desprins din paradis.

Aboneaza-te la newsletter si intra in clubul calatorilor fericiti!

Iti trimitem pe mail cele mai bune preturi si oferte exclusive Vola.ro

Hei! Ne bucuram ca iti plac ofertele noastre, dar nu e nevoie sa te abonezi din nou! Esti deja in clubul calatorilor fericiti.
Bine ai venit in clubul celor mai fericiti calatori!
Iti multumim pentru inscriere!