X
Se incarca...

Sejur Sardinia

O destinatie unde poti naviga pe o mare de smarald printre dune de nisip albe stralucitoare. Sardinia inseamna o insula ce surprinde prin contrastele naturale si traditii antice.

Sejur Sardinia - Oferte

Sejur Sardinia

Daca iti doresti sa descoperi o destinatie ce abunda de cultura, istorie si arhitectura ce se imbina in mod ideal cu prezenta marii si a nisipurilor fine, atunci alege sa petreci un sejur in Sardinia si vei petrece cu siguranta o vacanta de neuitat. Situata chiar in inima Mediteranei, insula se mandreste cu varfuri muntoase inalte ce contrasteaza cu vegetatia bogata, cu nisipurile fine de culoare alba ce impodobesc plajele si cu apele marii de culoarea safirului, oferind un peisaj asemeni paradisului de care se pot bucura toti turistii care aleg sa petreaca un sejur in Sardinia.

Un sejur in Sardnia inseamna...

Pe langa peisajele naturale idilice, turistii care aleg sa petreaca un sejur in Sardinia vor descoperi monumente unice in lume ce dateaza din secolele de dinaintea erei noastre, a caror urme sunt conservate pana in zilele noastre al caror farmec antic este protejat si face parte din patrimoniul mondial al UNESCO. Printre obiectivele turistice majore pe care turistii care aleg sa petreaca un sejur in Sardinia le vor descoperi se numara plajele spectaculoase, alaturi de zonele de coasta cu stanci ascutite, brazdate de pesteri si grote, ce ofera o imagine imposibil de descris in cuvinte. Vola.ro iti ofera o gama variata de oferte de sejur in Sardinia, pentru ca tu sa poti gasi varianta cea mai adecvata si potrivita cerintelor tale pentru a putea petrece o vacanta de neuitat.