X
Se incarca...

Sejur Roma

Roma, faimoasa capitala situata pe sapte coline te va invalui intr-un decor romantic oferit de stradutele labirintice, monumentele istorice si bogatiile unui trecut grandios.

Sejur Roma - Oferte

Sejur Roma

Italia este o tara fascinanta, care atrage an de an milioane de turisti dornici sa-i admire frumusestile si capodoperele arhitecturale. Alege sa petreci un sejur la Roma, orasul etern pentru a descoperi si tu comorile unui trecut grandios. Un sejur la Roma este alegerea ideala pentru a te lasa vesnic indragostit de acest oras fermecator ce imbina arta, arhitectura si istoria. La fiecare pas, vei regasi o fantana, o statuie, o piata, toate acestea constituind esenta orasului situat pe 7 coline.

Un sejur in Roma inseamna...

Intr-un sejur la Roma, nu vei descoperi doar o capitala, ci un pilon al culturii, aceasta fiind recunoscuta pentru arhitectura in stil renascentist si baroc, ce contrasteaza cu ruine antice romane, castele si catedrale unice. Exploreaza istoria ilustrata si comorile spirituale, intr-un sejur la Roma, vizitand Vaticanul, pentru a descoperi unele dintre cele mai faimoase colectii de arta din lume si a admira opera faimosului Michelangelo. Indiferent ca alegi un sejur la Roma pentru a descoperi trecutul bogat, a vizita galeriile de arta, a petrece o vacanta romantica sau a te bucura de gastronomia tipica, aceasta este destinatia ideala pentru a te face sa vrei sa revii iar si iar..