X
Se incarca...

Sejur Portugalia

Portugalia este o destinatie atragatoare prin climatul ideal, peisajele fascinantele, plajele scaldate de ape oceanice si cultura bogata.

Sejur Portugalia - Oferte

Sejur Portugalia

Beneficiind de o pozitionare extrem de favorabila la marginea oceanului Atlantic, Portugalia farmeca milioanele de turisti care ii calca pragul prin frumusetile sale naturale, prin bogatia culturala, prin monumentele vechi si prin bucuria de a trai a localnicilor. Daca alegi sa petreci un sejur in Portugalia, ai nenumarate destinatii din care poti alege sa-ti petreci vacanta.

Un sejur in Portugalia inseamna...

Desi plajele malteze nu sunt extrem de largi, acestea ii surprind pe cei care aleg un sejur in Malta prin privelisti superbe asupra golfuletelor, prin ape curate si stanci abrupte. Intr-un sejur in Malta, te vei putea bucura atat de bogatia istorica, de palate si temple, de turnuri si fortarete, cat si de atractii culturale si naturale si a imensului albastru al marii, aceasta fiind o locatie preferata printre producatorii de film. Cei care vor sa se bucure de evenimente culturale intr-un sejur in Malta, pot vizita unul dintre numeroasele teatre istorice sau contemporane, unde pot experimenta spectacole de muzica, teatru sau opereta.