X
Se incarca...

Sejur Paris

Paris este capitala considerata inima intregii lumi. Un oras fabulous, cu monumente incantatoare si stradute romantice unde visele se confunda cu realitatea.

Sejur Paris - Oferte

Sejur Paris

Nu rata o vacanta in orasul luminii, destinatia care atrage prin ambientul romantic milioane de turisti de pretutindeni, alegand un sejur in Paris, Franta. Aceasta capitala cosmopolita, considerata “Orasul tuturor splendorilor” nu ofera celor care aleg sa petreaca un sejur la Paris, doar muzee de top ce adapostesc opere de arta ale celor mai recunoscuti artisti, cat si biserici vechi de secole, si monumente arhitecturale in stil neoclasic.

Un sejur in Paris inseamna...

Monumentele remarcabile, pietele si fantanile sunt atractii de neratat intr-un sejur la Paris. Incepe un sejur la Paris printr-o vizita la Turnul Eiffel, simbolul capitalei, unde vei fi fascinat de maretia monumentului si te vei putea bucura de fabuloasa priveliste asupra Senei si a orasului. Continua vacanta printr-o vizita a gradinirilor si parcurilor, adevarate oaze de liniste, sau relaxeaza-te intr-o plimbare pe Sena si nu pleca dintr-un sejur in Paris inainte sa te bucuri de o vizita la muzeul Luvru, locul de odihna al capadoperelor celor mai renumiti artisti ai tuturor timpurilor.