X
Se incarca...

Sejur Nisa

Considerata Perla Mediteranei, Nisa este o destinatie cosmopolita si fascinanta unde soarele pare sa nu apuna niciodata peste privelistile incantatoare ale marii turcoaz.

Sejur Nisa - Oferte

Sejur Nisa

Alege sa petreci un sejur la Nisa, “Capitala Coastei de Azur”, o destinatie fabuloasa ce fascineaza prin farmecul si opulenta mostenirii istorice. Incepe un sejur la Nisa printr-o plimbare pe Promenade Des Anglais, principala artera situata chiar in inima orasului si cel mai emblematic loc, care imbie turistii cu numeroase terase, cafenele, restaurante si cu o priveliste de vis asupra apelor turcoaz ale marii.

Un sejur in Nisa inseamna...

Un sejur la Nisa te va captiva iremediabil prin frumusetea plajelor, fie publice, fie private, ce asteapta sa fie explorate. Un sejur in Nisa are de oferit cate putin pentru fiecare: de la la numeroase biserici, catedrale, si capele, pana la palate, muzee, galerii de arta si teatre. Dedica o zi din vacanta pentru a explora orasul vechi, care contine unele dintre cele mai importante constructii istorice, stradute inguste, piete, fiind incarcat de constructii colorate care fascineaza prin arhitectura tipica. Bucura-te de experienta unica pe care ti-o poate oferi alegerea unui sejur la Nisa, unul dintre cele mai vizitate orase europene, si descopera un loc de un farmec deosebit care te va captiva pentru totdeuna.