X
Se incarca...

Sejur Munchen

Un oras cosmopolit si modern, Munchen ofera un bogat patrimoniu cultural si istoric. In plus, este considerat “capitala” animata a Germaniei.

Sejur Munchen - Oferte

Sejur Munchen

Alege sa vizitezi una dintre cele mai populare destinatii din Germania, optand pentru un sejur la Munchen unde vei descoperi o multitudine de biserici, catedrale, parcuri, si galerii de arta, precum si unele dintre cele mai spectaculoase palate din Europa. Intr-un sejur in Munchen vei gasi combinatia ideala de vechi si nou, aici regasindu-se atat cladiri vechi, martore ale unui trecut grandios si monumente culturale, cat si constructii moderne, acest oras cucerind prin multitudinea de muzee si castele vechi de secole pe care le detine, fiecare avand propriul stil caracteristic.

Un sejur in Munchen inseamna...

Daca alegi sa petreci un sejur la Munchen, nu trebuie sa ratezi faimoasele festivaluri care au loc aici, printre care Oktoberfest, un eveniment ce defineste cultura bavareza si la care participa zeci de mii de turisti din intreaga lume. Nu incheia un sejur in Munchen inainte sa vizitezi piata centrala, locul de unde poti porni in explorarea a numeroase cladiri vechi, biserici si monumente, printre care faimoasa statuie de aur care o infatiseaza pe Fecioara Maria. Capitala Bavariei are ce sa ofere tuturor turistilor, de la parcuri unde se pot practica diverse sporturi, pana la statui celebre si la muzeul BMW, toate aceste simboluri ale orasului indemnandu-te sa alegi un sejur la Munchen pe care cu siguranta nu-l vei uita.