X
Se incarca...

Sejur Milano

Capitala modei, a artelor si fotbalului, Milano atrage prin arhitectura fermecatoare, bulevardele destinate shoppingului si bucataria traditionala.

Sejur Milano - Oferte

Sejur Milano

Un sejur la Milano iti va captiva inima prin atmosfera eleganta, stilul arhitectural specific si cultura ce se imbina armonios cu istoria si modernitatea. Intr-un sejur la Milano, vei fi martorul descoperirii unui adevarat muzeu in aer liber, a unui simbol al arhitecturii romantice, unde nu poti rata o vizita a Domului, cea mai mare catedrala gotica din lume si cel mai reprezentativ obiectiv, situat in inima orasului.

Un sejur in Milano inseamna...

Alege sa incepi un sejur la Milano degustand mancarurile tipice care te fac sa descoperi un pic din savoarea traditionala milaneza, continua vacanta printr-o vizita la galleria Vittorio Emanuele, unul dintre cele mai spectaculoase centre comerciale din lume si nu rata vizita faimoaselor galerii ce adapostesc unele dintre cele mai importante obiecte de arta din Italia inainte de a incheia un sejur la Milano. O vacanta sejur in Milano nu trebuie sa se termine nici fara vizita multitudinii de gradini, parcuri, piete, teatre si fara a naviga pe canalele antice inguste, care odinioara conectau orasul cu raurile si lacurile din jur.