X
Se incarca...

Sejur Mauritius

Insula tropicala paradisiaca, Mauritius detine unele dintre cele mai frumoase plaje din lume. In plus, recifele de corali ce marginesc tarmurile turcoaz creaza un peisaj idilic unic in lume.

Sejur Mauritius - Oferte

Sejur Mauritius

O insula tropicala, situata in inima oceanului Indian, faimoasa datorita peisajelor exotice incomparabile, plajelor de vis si peisajelor fascinante, este destinatia ideala pentru a petrece un sejur memorabil. Mauritius este una dintre cele mai frumoase destinatii tropicale, unica in lume. Turistii care aleg sa petreaca un sejur in Mauritius, vor descoperi unele dintre cele mai spectaculoase plaje din lume, cu nisipuri fine de un alb straluctor, ape limpezi turcoaz, marginite de recife de corali, pestisori exotici multicolori si paduri de mangrove, ce creaza un ambient paradisiac. Pe langa plajele parca desprinse din rai, intr-un sejur in Mauritius, turistii vor descoperi numeroase parcuri naturale si nationale ce conserva diversitatea florei si faunei, protejand numeroase specii de plante si animale exotice rare, un adevar deliciu al privitorilor.

Un sejur in Mauritius inseamna...

Pe langa numeroasele oaze de liniste si recreere ale naturii neperturbate, turistii care aleg sa petreaca un sejur in Mauritius vor putea descoperi numeroase temple si sanctuare hinduse, muzee, catedrale, biserici si edificii istorice cu o arhitectura unica, ce dainuie din vreme de secole. Un sejur in Mauritius inseamna a pasi pe o bucatica de paradis pe pamant, cu peisaje de exceptie, ape limpezi, plaje idilce, peisaje naturale exotice si munti ce imbratiseaza apele oceanului, oferind un cadru desprins din paradis.