X
Se incarca...

Sejur Malta

Malta este un paradis mediteraneean, inconjurat de ape de turcoaz si privelisti naturale incantatoare. In plus, detine un imens patrimoniu cultural ce asteapta sa fie descoperit.

Sejur Malta - Oferte

Sejur Malta

Insulele malteze sunt locuri speciale, iar daca daca alegi sa petreci un sejur in Malta, poti descoperi temple preistorice, pesteri ascunse, un climat mediteraneean primitor si ape cristaline. Descrisa ca una dintre cele mai concentrate regiuni istorice din lume, de catre UNESCO, capitala La Valletta este o destinatie obligatorie de-a lungul unui sejur in Malta. Aici vei gasi bijuterii arhitecturale, biserici si catedrale, muzee, teatre, si zone comerciale.

Un sejur in Malta inseamna...

Desi plajele malteze nu sunt extrem de largi, acestea ii surprind pe cei care aleg un sejur in Malta prin privelisti superbe asupra golfuletelor, prin ape curate si stanci abrupte. Intr-un sejur in Malta, te vei putea bucura atat de bogatia istorica, de palate si temple, de turnuri si fortarete, cat si de atractii culturale si naturale si a imensului albastru al marii, aceasta fiind o locatie preferata printre producatorii de film. Cei care vor sa se bucure de evenimente culturale intr-un sejur in Malta, pot vizita unul dintre numeroasele teatre istorice sau contemporane, unde pot experimenta spectacole de muzica, teatru sau opereta.