X
Se incarca...

Sejur Mallorca

Mallorca este o destinatie care delecteaza privirile turistilor prin frumusetea idilica a plajelor faimoase, cultura bogata si traditiile conservate.

Sejur Mallorca - Oferte

Sejur Mallorca

Daca iti doresti sa vizitezi o insula a contrastelor, de o frumusete idilica, aflata in topul celor mai cautate destinatii europene, alege un sejur in Mallorca si vei descoperi plaje situate printre cele mai frumoase din lume, cu ape turcoaz si nispuri fine. Un sejur in Mallorca ofera insa mult mai mult decat plaje fabuloase. Turistii care aleg sa petreaca un sejur in Mallorca vor avea sansa de a vizita unele dintre cele mai renumite pesteri din lume, ce adapostesc unul dintre cele mai mari lacuri subterane de pe pamant si unde vizitatorii se pot bucura de peisajul unic oferit de milioanele de stalcticte si de stalagmite.

Un sejur in Mallorca inseamna...

Pe langa acestea, intr-un sejur in Mallorca, turistii nu trebuie sa rateze o vizita a capitalei insulei, Palma, unde vor descoperi numeroase monumente istorice si architecturale, catedrale si castele gotice, muzee si edificii vechi care conserva istoria insulei. Plajele cu nisipuri fine si frumusetea incredibila a peisajelor oferite de contrastul dintre relieful jos, litoral si inaltimile montane, alaturi de vegetatia bogata si de tarmurile stancoase ofera un cadru idilic, ideal pentru a evada intr-un sejur in Mallorca de neuitat.